Saját nevelésű játékos kopogtat a Vidi-PA ajtaján

Molnár Tibor az előző szezonban, 29 bajnoki mérkőzésen 29 gólt szerzett, most az NB II-es csapatunknál szerepel próbajátékon.

Ráadásul nem is akárhogy. Hartyáni Gábor vezetőedző nagyon elismerően beszélt Tibor teljesítményéről, ezért egyáltalán nem lenne meglepetés, ha hamarosan csatlakozna az NB II-es csapatunk keretéhez.

- "1993-ban születtem Székesfehérváron. 8 évesen kezdtem el focizni a Vidiben, ezért természetesen érzelmileg kötődöm a klubhoz, sőt gyerekként csak egy csapatnak szurkoltam, a Vidinek. Többek közt ezért is óriási megtiszteltetés számomra, hogy az NB II-es csapatnál próbajátékon vehetek részt. Az előző szezonom nagyon jól sikerült, az U19-es bajnokságban, vagyis a nálam 1 évvel idősebbek közt szerepeltem, és 29 bajnoki mérkőzésen 29 gólt szereztem, ezzel harmadik lettem a góllövőlistán. Posztomat tekintve szélső középpályás vagyok, a jobb- és a bal oldalon is szoktam szerepelni. A legfőbb erényem a gyorsaság, amiben pedig még sokat kell fejlődnöm, az a fejjáték. Bevallom őszintén, nagyon meglepődtem, amikor megkerestek a Videoton-Puskás Akadémiától, hogy vegyek részt próbajátékon, azonban úgy érzem, sikerült jó teljesítményt nyújtanom az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken, ezért nagyon reménykedem abban, hogy tavasszal már az NB II-es csapatban fogok játszani. Természetesen nagyon sokat kell még dolgoznom ahhoz, hogy beverekedjem magam a csapatba, hiszen jó képességű, remek labdarúgók játszanak a Vidi-Puskás Akadémia együttesében, ugyanakkor elmondhatom, hogy mindenki nagyon kedves és barátságos itt velem, egy remek társaságba kerültem. Óriási változás lesz az életemben, ha NB II-es futballista leszek, hiszen idén fogok érettségizni a székesfehérvári Deák Ferenc Szakközépiskolában, de mindent megteszek azért, hogy ne csak a futballpályán, de az iskolában is helytálljak." - nyilatkozta honlapunknak Molnár Tibor, akinek a sorsáról hamarosan dönt a Videoton-Puskás Akadémia szakmai stábja.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek