SZURKOLÓI

Rendőri felvezetés segíti szurkolóinkat a Honvéd elleni meccs előtt

Az autóval érkező drukkerek a Vaslemez utcában állhatnak majd meg.

A gyorsabb haladás érdekében a XIX. kerületi Rendőrkapitányság szervezett kíséréssel segíti szurkolóinkat a Bozsik Stadionhoz vezető útvonalon szombaton, az aranyrangadó előtt. Azok a Vidi-drukkerek, akik igénybe kívánják venni a rendőrségi felvezetést, legkésőbb 17.30-ig érkezzenek meg az M0-ás autópálya 19-es számú kilométerénél található OMV benzinkút parkolójába, ahonnan 17.45-kor indul majd a konvoj.

A rendőrkapitányság kéri azokat a szurkolókat, akik nem kívánnak csatlakozni a szervezett felvezetéshez, hogy lehetőség szerint ne hajtsanak be a fővárosba, mert a Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzés miatt az Üllői út környékén torlódások várhatók. Az egyénileg érkezők számára a Bozsik Stadionig az M7-M0-M5 útirányt javasolják.

A gépjárművel érkezők számára a vendéglátó klub külön vendégparkolót nem biztosít, az autókkal a stadion mellett a Vaslemez utcában parkolhatnak szurkolóink, és a stadionba a Temető közben lévő kapunál léphetnek be.

Azon szurkolóinknak, akik nem jutottak ingyenes vonatjegyhez, ajánljuk figyelmükbe a 15:48-kor, illetve 16:48-kor Székesfehérvárról induló járatokat, előbbivel 17:37-re, utóbbival 18:37-re érhetnek Kispestre. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a vendégszektor kerítésen átmászni, a pályára belépni szigorúan TILOS és büntetést von maga után! Kérjük Önöket, ezt a mérkőzés eredményének alakulásától függetlenül tartsák be! Aki a nézőtérről elzárt területre lép vagy e területre bármit bedob, bűncselekményt követ el. A jogsértést elkövető személyt a rendezők visszatartják és a rendőrhatóságnak átadják!

A szurkolói infókat tartalmazó cikkünket ide kattintva olvashatja el!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek