Pénteken a második játszik a harmadikkal a Sóstói Stadionban

A Vidi itthon, a Vidi II és a Puskás Akadémia FC idegenben lép pályára a hétvégén.

OTP Bank Liga, 26. forduló
2013. május 3. (péntek) 17 óra Videoton FC - MTK (TV: SPORT1)

Ahogy a címben jeleztük, pénteken a tabellán a második helyezett játszik a harmadikkal, azonban cikkünk írásakor még nem tudni, hogy melyik együttes hányadik helyen lesz pénteken a mérkőzés kezdetekor. Ennek oka egyszerű, az MTK-nak ugyanis van egy elmaradt mérkőzése az Újpest ellen, amit kedden 18 órakor pótolnak a Szusza Ferenc Stadionban. Döntetlen esetén pontszámban utolérnek bennünket a kék-fehérek, nekünk azonban jobb a gólarányunk. Egy esetleges MTK győzelem esetén ők várhatnák kedvezőbb pozícióból a rangadót.

NB III Duna-csoport, 25. forduló
2013. május 4. (szombat) 17 óra Csepel - Videoton FC II

A legutóbbi meglepő hazai vereséget követően az egykor szebb napokat is megélt Csepel otthonába látogat második csapatunk. Ősszel hazai pályán nagyon simán, 4-0-ra nyertünk ellenük.

NB II Nyugati-csoport, 25. forduló
2013. május 4. (szombat) 17:30 Veszprém - Puskás Akadémia FC

A bajnokságban még mindig veretlen felcsúti csapat ezúttal a királynék városába, Veszprémbe látogat. Ősszel egy küzdelmes mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottak a felek. A Veszprém minden bizonnyal búcsúzni fog az NB II-től, hiszen jelenleg 7 ponttal vannak lemaradva az osztályozót jelentő 8. helytől. Ettől függetlenül biztos, hogy kemény mérkőzés vár Benczés Miklós csapatára.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Kupeczik Krisztián(vidi.hu) / Takács József(pfla.hu)

További hírek