FELKÉSZÜLÉS

Összeállt csapatunk szakmai stábja az új szezonra

Pető Tamás vezetőedző munkáját asszisztensedzőként Polonkai Attila és Gunther Zsolt, kapusedzőként Hegedüs Ferenc, videóelemzőként Pap Bence segíti majd.

A hétfői és keddi orvosi vizsgálatokat és fizikai felméréseket követően szerdán reggel bemutatkozott játékosainknak csapatunk új szakmai stábja, a legfontosabb irányvonalak ismertetése után 10 órától már az első labdás edzés várt együttesünkre.

A vezetőedzői teendőket - ahogy arról már beszámoltunk - Pető Tamás látja el, az 50 esztendős szakember korábban játékosként, játékosmegfigyelőként, másodedzőként és megbízott edzőként is dolgozott klubunknál.

Pető Tamás szakmai stábjában asszisztensedzőként kap szerepet a csapatunkkal játékosként 2011-ben bajnoki címet szerző, piros-kékben 130 NB I-es bajnokin pályára lépett Polonkai Attila, valamint Gunther Zsolt, aki az elmúlt hat évben szintén másodedzőként segítette Pető munkáját a Veszprémnél.

A kapusedző Hegedüs Ferenc lesz, a korábban csapatunkat játékosként is erősítő szakember az elmúlt években NB III-as, illetve női NB I-es csapatunk, valamint utánpótlás együtteseink kapusaival is dolgozott. A videóelemzői teendőket továbbra is Pap Bence látja el.

“Mondhatjuk, hogy kicsit hazatérek Fehérvárra, ugyanis korábban már több pozícióban dolgoztam itt. Büszkeséggel tölt el, hogy a klub vezetői rám gondoltak. Az elmúlt időszakban is követtem a csapat mérkőzéseit, valamint személyesen is ismerek korábbról több játékost. A korábbitól eltérő játékrendszerben gondolkozom, az a célunk, hogy ezt a rendszert a játékosok minél gyorsabban elsajátítsák és működjenek az automatizmusok. Támadófutballt szeretnék játszani, és fontos célom az is, hogy jó közösség legyen a csapat, amit korábbi együtteseimnél mindig sikerült elérnem. Az új szezonra kiemelt célunk a fiatal játékosok beépítése a csapatba, ez a feladat közel is áll hozzám, és természetesen szeretnénk, hogy e mellett minél eredményesebben is szerepeljünk” - nyilatkozta honlapunknak Pető Tamás vezetőedző.

Távozott a stábból Johan Sandahl asszisztensedző, Elbert András kapusedző, Száraz Ádám erőnléti edző, illetve Kátai Roland fizioterapeuta, nekik további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek