FELKÉSZÜLÉS

Orvosi vizsgálatokkal és fizikai felmérésekkel kezdődött a felkészülés

Több fiatal játékosunk is részt vett a hétfői vizsgálatokon, az első labdás edzésre szerdán kerül majd sor.

Hétfőn reggel az ilyenkor szokásos egyéni felmérésekkel kezdetét vette csapatunk nyári felkészülése a 2024/2025-ös szezonra.

Az orvosi vizsgálatokon és fizikai felméréseken részt vett a kölcsönből visszatérő Lirim Kastrati, Franck Bambock, Babos Bence és Dala Martin, valamint több fiatal játékosunk, Menyhárt Zsombor, Kovács Bence, Ambach Arnold, Cserkuti-Németh Olivér és Kecskés Máté.

Szerződésének lejártával távozik csapatunktól a tavasszal kölcsönben szerepelt Szabó Levente, valamint Emil Rockov, Hangya Szilveszter és Rúben Pinto, kölcsönszerződésének lejártával visszatér az FC Kobenhavnhoz Mamoudou Karamoko. Nekik köszönjük a klubért végzett munkájukat, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Kedden újabb felmérések várnak játékosainkra, az első labdás edzésre szerdán kerül sor.

Első felkészülési mérkőzésünket június 29-én 17 órától a Bábolna otthonában játsszuk, majd július 5-én 10:30-tól az Ajkát fogadjuk zárt kapuk mögött. Július 8. és 18. között a szlovéniai Kranjska Gorán edzőtáborozik csapatunk, ahol július 11-én 17:30-tól a szerb Cukaricki, július 17-én (Bledben) a török Göztepe ellen mérkőzünk meg. Az új szezon első tétmérkőzését a Konferencia Ligában július 25-én játsszuk.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek