NŐI NB II NYUGATI CSOPORT

Nyolcgólos döntetlent játszottunk Nagykanizsán

Bár ellenfelünk már 4-1-re is vezetett, a második félidőben nagyot küzdő női csapatunk 4-4-es döntetlennel utazhat haza Nagykanizsáról.

A női NB II Nyugati csoportjának 5. fordulójában szezonbeli negyedik bajnokiját játszotta női felnőtt együttesünk az FC Nagykanizsa otthonában. Andorka Péter vezetőedző a Kovács B. - Mihályi, Zuggó, Tóth A., Fábián - Kálmán - Kovács L., Szombati, Szabó B., Simon F. - Németh N. kezdő tizenegyet küldte a pályára.

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, a hazaiak már az első percben betaláltak, amire a mieink Kovács Liza góljával a 3. percben válaszolni is tudtak. Ezt követően az első játékrész nem a terveink szerint alakult, védelmi hibáink után a nagykanizsaiak a 21. és a 40. minutumban is betaláltak, így ellenfelünk mehetett 3-1-es előnnyel pihenőre.

A második félidő sem kezdődött jól számunkra, tíz percnyi játékot követően megszületett a hazaiak negyedik gólja is. Vezetőedzőnk pályára küldte régi-új játékosunkat, Forró Katát, aki bő tíz percet követően máris góllal jelentkezett, közelről lőtt a kanizsaiak kapujába (4-2). A mieink a szünet után nagy elánnal küzdöttek, és mentek előre az újabb gólokért, aminek a hajrában meg is lett az eredménye. A 83. percben Szabó Bernadett szöglete után Németh Noémi fejelte be a harmadik gólunkat, majd a 86.-ban ismét ők voltak a főszereplők, szabadrúgásunk után Németh bólintotta a kapuba, beállítva ezzel a 4-4-es végeredményt.

Női NB II. Nyugati csoport, 2024-2025, Őszi idény, 5. forduló

28 szeptember szombat

FC Nagykanizsa

4-4

Olajbányász Sporttelep Nagykanizsa

Fehérvár FC

Csapatunk egy fordulatos, gólgazdag, a lefújásig izgalmas mérkőzésen végül egy pontot szerzett. Legközelebb október 12-én hazai pályán, a Dunaújváros ellen lépünk pályára.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek