ELLENFÉL-LES

Nyáron több alapember távozott az MTK-tól

Hiába kezdték győzelemmel a szezont a fővárosi kék-fehérek, a következő négy fordulóban csupán két gólt és egy pontot szereztek.

A szezonnyitó mérkőzésen magabiztosan verték 3-0-ra az újonc Mezőkövesdet hazai pályán Garami József tanítványai. A nyáron olyan alapemberek távoztak a kék-fehérektől, mint a gólerős Tischler Patrik, a remek adottságokkal rendelkező védekező játékos Rafe Wolfe, a korábban a csapatunkat is erősítő balhátvéd, Hidvégi Sándor, vagy a két különösen tehetséges labdarúgó Vadnai és Zsidai. Helyükre többnyire a Sándor Károly Akadémia növendékei kerültek, de az idei szezonban az MTK-t erősíti csapatunk játékosa, Fejes András is, aki kölcsönben szerepel a fővárosi együttesnél.

A második fordulóban 2-2-es döntetlent játszottak a DVTK otthonában, azóta viszont zsinórban három vereség szerepel a csapat neve mellett, ráadásul ezeken a találkozókon gólt sem sikerült szerezniük az MTK játékosainak. A Haladástól és a PMFC-től is 1-0-ra kaptak ki hazai pályán, míg az örökrangadón a Puskás Ferenc Stadionban 2-0-ás vereséget szenvedtek.

Vasárnap este tehát egy rossz szériát szakítana meg ellenünk az MTK, mi azonban folytatnák remek bajnoki szereplésünket.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek