Nincs harag Elek Ákos és Sándor György között

A Vidi 2011-es bajnokcsapatának két alapembere vasárnap ellenfélként találkozott egymással, és egy balszerencsés esetet követően csapatkapitányunk sérülést okozott Elek Ákosnak, akitől természetesen azonnal elnézést kért, és ahogy azt a két játékostól

Az első félidő derekán, Sándor György és Elek Ákos vívtak meg egy párharcot a levegőben. Az eset vége egy sajnálatos sérülés lett, melyet a DVTK csapatkapitánya - a Vidi 2011-es bajnokcsapatának egyik alapembere - szenvedett el. "Természetesen azonnal elnézést kértem Ákitól, és a meccs után az öltözőfolyóson is bocsánatot kértem tőle, amiért akaratomon kívül sérülést okoztam neki. Ákosban semmi harag nem volt, megbeszéltük, hogy ez sajnos benne van a fociban. Gratulált a győzelmünkhöz, majd sok sikert kívántunk egymásnak, és barátságban váltunk el" - nyilatkozta honlapunknak Sándor György.

A vidi.hu érdeklődésére Elek Ákos elárulta, hogy az első félidőben kissé zavarta a játékban a sérülése, a szünetben két öltéssel összevarrták a szeme alatt felrepedt bőrt, így a második játékrészben már gond nélkül tudott futballozni. A találkozó után, estére bedagadt a szeme környéke, de mint mondta, bízik benne, hogy egy-két napon belül teljesen meggyógyul, és természetesen semmi harag nincs benne korábbi csapattársa iránt.

Ezúton kívánunk mi is minél gyorsabb gyógyulást Elek Ákosnak!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek