VISSZANÉZŐ

Négy évvel ezelőtt szintén a Hali elleni meccsünk maradt el

2009 februárjában - a mostanihoz hasonlóan - az időjárás miatt elhalasztották a bajnokság aktuális fordulóját. Akkor is Szombathelyre mentünk volna.

Kicsivel több mint négy évvel ezelőtt a hétvégihez kísértetiesen hasonló események játszódtak le az NB I-ben. Akkor a bajnokság 17. fordulóját halasztották el az időjárás és a pályák állapota miatt, a Vidi pedig épp Szombathelyre látogatott volna. Az elmaradt játéknapot a 26. és a 27. forduló közé préselték be, csapatunk május 5-én kedden játszott a Haladás ellen (képünk ezen a találkozón készült).

A Sebők - Andic, Horváth, Radovics, Lázár - Nagy, Farkas, Polonkai (Sitku), Szakály - Vujovics, Alves összeállítású Vidi Oross öngóljával 1-0-ra vezetett a félidőben, végül azonban a hazaiak megfordították a meccset és 2-1-re győztek.

A 2010-2011-es szezonban szintén a 17. fordulót nem lehetett lejátszani, akkor ez a 2010-es év utolsó mérkőzése lett volna. A Vasas - Vidi mérkőzést február 27-én pótolták, 0-0 lett a végeredmény. Az egy pontot a következő gárda hozta el a Fáy utcából: Bozsovics - Andic, Lipták, Vaskó, Lázár - Nagy (Gosztonyi), Polonkai (Vasziljevics), Sándor, Elek - Nikolics, Alves.

Ugyanabban az évben, csak kicsit korábban is elmaradt egy meccsünk. A 7. fordulóban Zalaegerszegen játszottunk volna, de olyan mennyiségű eső zúdult a pályára, hogy végül 11 nappal később, egy keddi napon rendezték a ZTE - Vidi összecsapást. Polonkai és Alves góljaival 2-1-re nyertünk az akkor Csank János edzette zalaiak ellen. A mérkőzésen az alábbi csapat játszott: Bozsovics - Lázár, Lipták, Vaskó, Hidvégi (Nikolics) - Nagy (Gosztonyi), Polonkai (Vasziljevics), Sándor, Farkas, Elek - Alves.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek