Nagyarányú győzelmet ünnepelhetett U15-ös csapatunk

Az U15-ösök mellett az U17-esek is három ponttal gazdagodtak a hétvégén.

U17-es és U16-os csapatunk Pécsre utazott a hétvégén. A 17 évesek Papp Ádám és Koltai Tibor góljaival 2-1-re győztek, míg a 16 évesek 3-0-ra kikaptak.

A 15 és 14 évesek hazai pályán fogadták a Bozsik Akadémia korosztályos csapatait. Az U15-ösök nagyarányú 4-1-es győzelmet arattak, Kojnok Zsolt mesterhármasa után Fellner Krisztofer is eredményes volt. „A múlt heti mérkőzésből kiindulva, úgy éreztem a Bozsik Akadémia ellen sem lesz gondunk, a srácok nagyon jó erőben, lendületben voltak. Így is lett, az elejétől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, és ilyen nagy arányban is megérdemelten nyertünk. Nagyon meg voltam elégedve a játékosokkal, a hozzáállásukkal és az akaratukkal. Bár nem szeretek kiemelni játékost, hiszen vallom, hogy az eredményeket a csapat együtt éri el, de a háromgólos Kojnok Zsolt mindenképpen megérdemli a külön dicséretet is.” – mondta el Vajda Gusztáv az U15-ösök vezetőedzője.

U14-es csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett Bozsik Akadémiától, a találatunkat Hajdinger Raul Zoltán szerezte.

A Videoton női csapatai közül ezen a hétvégén csak az U17-esek léptek pályára, és az UTE ellen 0-0-s döntetlent játszottak.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek