SZURKOLÓI

Minden szurkolói infó egy helyen a Vidi - Fradi rangadóról

A sorbanállások elkerülése végett javasolt elővételben, személyesen vagy online megvásárolni a belépőt, csapatunk utolsó idei meccsére.

Igazi rangadójával zárja a 2013-as évet csapatunk, december 8-án ugyanis a Ferencváros látogat a Sóstói Stadionba. A szezon elején, a második fodulóban idegenben vertük 2-0-ra a zöldeket Nikolics két találatával, de tavasszal is legyőztük a Fradit a Puskás Ferenc Stadionban. Azt megelőzően viszont kétszer is Ricardo Moniz együttese nyert, ráadásul mindkétszer Székesfehérváron, óriási csata várható tehát az év utolsó bajnokiján!

Jegyinfó

Jegyeket hétfőtől a szokott helyeken és online - akár már mostantól - is vásárolhatnak, az árakról és a szektorbeosztásról az alábbi táblázat segítségével tájékozódhatnak. Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani! Az őszi bérletek érvényesek a mérkőzésre.

A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak december 8-án.

BAJNOKI JEGYÁRAK, 2013 ŐSZ B-C A-D F-G E-H I-J (RBD)
Teljes árú 2200 Ft 1900 Ft 1300 Ft 1100 Ft 900 Ft
Kedvezményes (nyugdíjas, hölgy, diák) 1500 Ft 1300 Ft 1000 Ft 900 Ft 700 Ft
Gyermekjegy, ÚJ! (14 év alatt) 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft

 

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
    Főpénztár: H-P 15.00-18.00 között
    Külső 2/A pénztárak: a mérkőzések előtt három órával
- VidiShop (Piac tér 4.) - H-P 9.30-tól-12.30-ig, 13.00-tól-17.00-ig
- Premier Jegyiroda (Károly János utca 2.) - H-P 9.00-18.00-ig, SZ 10.00-12.00-ig
- Tourinform iroda (Oskola utca 2-4.) - H-P: 9.00-18.00-ig SZ: 10.00-16.00-ig
- Auchan Áruház (Holland fasor 2.) - H-V: 8.00-20.00-ig
- ÁKOS Jegyiroda (III. Béla király tér 1.) - H-P: 8.30-17.30-ig 

     
  Kattintson és vásárolja meg online belépőjét a mérkőzésre!  
     

Vendégjegyek

1808 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, ezeket személyesen Székesfehérváron és Budapesten, valamint online is megvásárolhatják. Budapesten az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban, 1089., Budapest Üllői út 102. kedd - péntek között 10-18 óráig vehetnek jegyet, online pedig ide kattintva érhető el az értékesítési felület.

Javasoljuk a vendégszurkolóknak is az elővételt, hiszen így elkerülhető a meccs napján, a stadion jegypénztárában való sorban állás. A vendégszurkolók a szokott helyen, a Szárcsa utcában kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely 500 m-re található a vendégbejárattól.

Általános tudnivalók

Fontos, hogy az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten a szurkolók kizárólag bankkártyával tudnak majd fizetni. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott és kivágott jegyeken található adatokat is összevethetik a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy szurkolói kártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.
 
A beléptetés során, ami 14.30-tól kezdődik, a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványt is hozzanak magukkal a szurkolók! A Sóstói Stadion  jegypénztárai a mérkőzés napján 13.30-kor, tehát 3 órával a mérkőzés előtt nyitnak! Helyszíni jegyvásárlás esetén a szurkoló köteles megadni nevét, születési dátumát és születési helyét.

Szurkolói buszok

Ezúttal is ingyenes buszok indulnak a város több pontjáról, a Sóstói Stadion felé 15.15-kor, vissza pedig 18.30-kor.

Az útvonalak:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Fehérvár Áruház- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

A szurkolói magatartásról

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata. Ezek alapján már nincs szükség a mérkőzésre a rendőrség és a Szövetség engedélyére ahhoz, hogy valaki szurkolói transzparenst vigyen be a mérkőzésre. Azonban változott jogszabályok szerint, az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelőségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalak használhatóságát.
 
Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatálya alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.
 
Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Sóstói Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu