SZURKOLÓI

Minden infó egy helyen a podgoricai visszavágóról

Az ingyenesen megtekinthető mérkőzés csütörtökön 17.30-kor kezdődik a montenegrói fővárosban.

Csapatunk csütörtökön az FK Mladost Podgorica vendégeként készül kiharcolni a továbbjutást az Európa Liga első selejtezőköréből, azok után, hogy a székesfehérvári mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott. A találkozót a 12 ezer főt befogadni képes Podgoricai Városi Stadionban rendezik meg, amely eredetileg a Buducsnoszt Podgorica otthona, emellett pedig a montenegrói nemzeti csapat is itt játssza hazai mérkőzéseit. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Mladost előzetes tájékoztatása szerint az összecsapás ingyenes lesz. Klubunk erre a mérkőzésre nem szervez utazást.

A vendégszektor a stadion déli tribünjén található "JUG Sektor A 19" lesz (a fenti kép bal felső szektora), megközelítése a Decembra 19. utca felől lehetséges. A helyszín környékén nem lesz parkoló a vendégautók részére, ezért a városban javasolt a parkolás, onnan pedig rövid sétával megközelíthető a stadion.


Nagyobb térképre váltás

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy a személyazonosságot igazoló okmányaikat (személyi igazolvány vagy útlevél) tartsák kéznél a teljes beléptetési folyamat során! A stadionban az UEFA biztonsági előírásai érvényesek, ennek megfelelően - akárcsak Magyarországon - megfigyelő kamerák működnek, amelyek nem csak a meccsen, de előtte és közben is minden eseményt rögzítenek. A rendezők kiemelhetik a tömegből a rendbontókat, a pirotechnikai eszközöket alkalmazókat, akárcsak a kábítószer vagy más bódító hatású anyag, illetve alkoholos befolyás alatt állókat, és átadhatják a helyi rendőrségnek. Tilos a stadionba fegyvert, kést, bármilyen pirotechnikai eszközt, petárdát, illatszert, palackot, és üveget bevinni, illetve esernyőt és rúdra tűzött zászlót. Minden koreográfiát, sálat, zászlót, drapériát a biztonsági szolgálattal ellenőriztetni kell a bejáratnál.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a biztonsági szolgálatok minden olyan drapériát, feliratot, szimbólumot elkobozhatnak, amelyek sérthetik Montenegró államiságát vagy nemzeti érzelmeit (pl. becsmérlő szavak). Amennyiben tiltott tárgyakat találnak valakinél a rendezők, úgy a vétkes személy ellen eljárást indíthatnak a hatóságok. 


A MONTENEGRÓI NAGYKÖVETSÉG ELÉRHETŐSÉGEI

- Cím: 81000 Podgorica, Kralja Nikole 104
- Telefon: 06-382-20-602880, 06-382-20-602910
- Ügyelet telefon: 06-382-67-234745
- Email: mission.pdg@mfa.gov.hu
- Web: www.mfa.gov.hu/emb/podgorica

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: Alex Van Knippenberg

További hírek