BL

Megérkezett a Vidi Angliába

Négy órányi repülés után még egy másfél órás buszozás is várt a csapatra, mire Budapestről a keddi BL-selejtező helyszínére, Oswestrybe ért.

A csapatunkat szállító repülőgép 10.00-kor indult a Liszt Ferenc Repülőtérről és - egy rotterdami tankolást is beiktatva - helyi idő szerint 13.00-kor (magyar idő szerint 14.00-kor) landolt Manchesterben. Az angol-walesi határon fekvő Oswestrybe busszal utazott tovább a Vidi, a szállást 15.00-kor foglalhatták el a játékosok. 

Az étkezés és egy rövid pihenő után a keddi BL-selejtező helyszíne, a Park Hall Stadion felé vette az irányt a csapat, ahol 19.00-tól vezényel edzést Bernard Casoni. 

Nem volt zökkenőmentes a hétfői nap Szolnoki Rolandnak, válogatott védőnk foga ugyanis az utazás napjára virradó éjjel begyulladt, így a csapattól külön érkezett a repülőtérre, de szerencsére még időben.

"Rolandnak egy korábban betömött foga gyulladt be, amit hajnalban meg kellett nyitni. A beavatkozás sikeresen megtörtént, emiatt nem kell kihagynia a találkozót" - mondta a vidi.hu-nak Kovács Tibor csapatorvos.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek