Második félidei jó játékunkkal megérdemelten nyertünk

A NB I-ben nyolc mérkőzés óta veretlen somogyi csapatot óriási csatában győztük le hazai pályán 2-0-ra.

A két csapat őszi mérkőzésén, nem kis meglepetésre, a kaposváriak hazai pályán 2-0-ra legyőztek bennünket. Ráadásul a tabellán elfoglalt helyezésük is csalóka, ugyanis hiába álltak a mai mérkőzés előtt a 13. helyen, szeptember közepe óta nem szenvedtek vereséget - igaz győzni is csak egy alkalommal, az utolsó őszi mérkőzésükön sikerült.

Egyik csapat sem tudott igazán nagy gólhelyzetet kialakítani az első félidőben. Sisa Tibor "tanár úr" remekül felkészítette ellenünk a csapatát, nagyon szervezetten, taktikusan futballoztak. Mi az elmúlt időszakhoz képest új taktikai felállásban kezdtük a meccset, a klasszikus 4-4-2 azt jelentette, hogy két vérbeli támadóval - Nikolics és Torghelle - léptünk pályára. Az első lehetőséget negyedórával a kezdés után jegyezhettük fel, az U21-es válogatott Balázs Benjámin lőtt váratlanul 25 méterről kapura, a labda kellemetlenül megpattant Bozsovics előtt, azonban kapusunk óriási bravúrral szögletre mentett. A 22. percben mi is gólt szerezhettünk volna, Sándor ballábas lövésébe azonban közbelépett egy zöld-fehér védő. Az első félidőben több helyzetet nem láthattunk.

Csapatunk, a második félidőben mutatott jó játékának köszönhetően, egy nagyon értékes győzelmet szerzett a rendkívül szervezetten futballozó Kaposvár ellen.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek