Marko Nikolics vendégeskedett a Club 1941-ben

Vezetőedzőnk közel másfélórán keresztül válaszolt a szurkolók kérdéseire péntek este az RBD törzshelyén.

A 2018-as esztendő első szurkolói estjére került sor péntek kora este a Club 1941-ben. Az RBD vendége ezúttal Marko Nikolics vezetőedző volt.

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is nagyon közvetlen volt a szurkolói est hangvétele. Vezetőedzőnk kiemelte, hogy jobbak leszünk, mint ősszel voltunk, hiszen csapatként sikerült előrébb lépnünk, és az új játékosok érkezésével - Nikolics ide sorolta az ősszel még sérüléssel bajlódó Kovács Istvánt és Viníciust is -  nőttek a variációs lehetőségeink is. 

Vezetőedzőnk a szurkolók figyelmébe ajánlotta Szabó Bálint nevét, aki néhány hete, mindössze 17 évesen csatlakozott az NB I-es kerethez. Marko Nikolics azt mondta, ha sérülések nem hátráltatják "Balu" karrierjét, akkor biztos, hogy magyar válogatott lesz belőle.

Az őszinte hangvételű szurkolói est végén a megjelent drukkerek megtapsolták Marko Nikolicsot, majd az egyik szurkoló annyit mondott, hogy reméli, nyáron ismét ellátogat Marko Nikolics a Club 1941-be - mint a Vidi bajnokcsapatának vezetőedzője. Úgy legyen!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek