SZURKOLÓI

Már kaphatók a jegyek a Fradi elleni rangadóra

Pénteken 18 óráig, a Sóstói Stadionban még tudnak belépőt vásárolni szurkolóink 1400 forintért. Buszokat is indít klubunk, melyre a jegy 1500 forintba kerül majd, és szintén Sóstón lehet beszerezni.

Rögtön a 2013-2014-es bajnokság második fordulójában rangadót játszik csapatunk, mégpedig a Puskás Ferenc Stadionban a Ferencváros ellen. A vasárnap 16:30-kor kezdődő összecsapáson hatalmas szüksége lesz játékosainknak a szurkolók buzdítására, ezért klubunk buszokat indít a fővárosba, jegyet pedig kétféle módon vásárolhatnak, vagy online, kedd déltől csütörtökön 23 óráig, vagy a Sóstói Stadion külső 1.sz pénztáránál szerdán, csütörtökön és pénteken 10-től 18 óráig!

Jegyinfó

Online vásárlás

A Ferencváros tájékoztatása szerint vendégjegyet a klub jegyértékesítő felületén keresztül, az ott megjelölt feltételek mentén van mód igényelni, az 1400 forintba kerülő belépőket kizárólag banki átutalással lehet kifizetni! Nagyon fontos információ, hogy a mérkőzés napján nincs mód semmiféle vendégjegyekkel kapcsolatos ügyintézésre, sem jegyvásárlásra, sem jegyátvételre, sem helyszíni kifizetésre!

Ide kattintva érhetik el a Ferencváros jegyértékesítő rendszerét, ahol a vásárlás menete a következő:

- Adatok megadása (mindegyik adat megadása kötelező).
- Az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató elfogadása (elfogadás nélkül nem valósulhat meg a jegyvásárlás).
- Megrendelés gomb megnyomása.
- A megadott e-mail címre küldött jegy kinyomtatása. Kizárólag sérülésmentes, olvasható vonalkóddal és adatokkal ellátott jegyeket áll módjukban a szervezőknek a belépésnél elfogadni, így külön kérik, óvják szurkolóink jegyüket a károsodástól!
- A jegyen szereplő tranzakciós kód közleménybe írásával, 1.400 Ft átutalása az alábbi bankszámlaszámra: Erste Bank: 11600006-00000000-57969480. A kedvezményezett neve: FTC Labdarúgó Zrt. 1091 Budapest, Üllői út 129.
- Fontos, hogy a jegyen szereplő tranzakciós kód közleménybe írása kötelező, ellenkező esetben az utalást semmisnek tekintik!
- A jegyek megrendelésének határideje: 2013.08.01. 23 óra, az utalások beérkezésének határideje pedig 2013.08.02. 10 óra. 

A beérkező utalások feldolgozásával a szervezőknek igazodnunk kell a banki menetrendekhez, ezért fokozottan kérik a fent megjelölt határidők betartását! Miután az utalási határidők az utalás típusától függően bankonként változhatnak, külön kérik, hogy az utalás előtt egyeztessenek bankjukkal, hogy az összeg biztosan megérkezzen a megadott határidőn belül. A fenti határidőn túl beérkező utalásokat automatikusan visszautalják, a jegyet pedig érvénytelenítik! 

Készpénzes vásárlás

Személyesen, készpénzes fizetéssel is megvásárolhatják vasárnapi belépőjüket Székesfehérváron. A Sóstói Stadion külső 1. számú pénztárában (a sorompó mellett, a VIP akkreditációs faháznál) szerdán, csütörtökön és pénteken 10-18 óra között lesz erre lehetőségük. Az itt kinyomtatva megkapott jegyekre is ugyanaz vonatkozik, mint az online vásárolt és egyénileg kinyomtatottakra, vagyis kizárólag sérülésmentes, olvasható vonalkóddal és adatokkal ellátott belépőket áll módjukban a szervezőknek a belépésnél elfogadni!

Buszinfó

A klub által indított buszok vasárnap 14 órakor indulnak Székesfehérvárról, a Piac térről, a gyülekező 13.45-től lesz. 15 órakor a Budaörsi úti Agip benzinkútnál (M1/M7 közös szakasz) megállnak a járatok, itt csatlakozhatnak az autóval érkező szurkolók is. A rövid pihenő után a BRFK konvojba terelve vezeti a gépjárműveket a Puskás Ferenc Stadionba, a várható érkezés 15.30-15.40 körül esedékes.

A buszokra szóló jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, és kizárólag a Sóstói Stadion külső 1. számú pénztárában lehet őket megvásárolni pénteken 18 óráig. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, a vásárláshoz meg kell adniuk nevüket és telefonszámukat, hogy bármilyen változás esetén elérhessük őket. A buszjegy nem tartalmazza a biztosítást, és csak minimum 19 fő jelentkezése esetén indul el egy járat!

Vasárnap délután nagy forgalom várható a Budapest felé vezető utakon, ezért kérjük azon szurkolóinkat, akik egyénileg utaznak, időben induljanak el a mérkőzésre!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek