SZURKOLÓI

Már kaphatók a jegyek a Bordeaux elleni felcsúti meccsre

Lezárult az elővásárlási időszak, bárki vásárolhat belépőt a találkozóra online, a VidiShopban és a megszokott helyeken!

Csapatunk magabiztosan, 4-1-es összesítéssel jutott tovább az észt Kalju FC ellen csütörtök este. Az már korábban eldőlt, hogy a Girondins Bordeaux lesz a következő ellenfelünk az Európa Liga harmadik selejtezőkörében. A francia csapattal idegenben július 27-én, 20.30-kor, Felcsúton augusztus 3-án, 19.00-kor találkozunk.

Akik ott voltak a Balzan FC és a Kalju FC elleni felcsúti meccsen, már rögtön a Vidi - Kalju találkozó lefújása után lehetőségük volt megvásárolni belépőjüket a Bordeaux elleni hazai összecsapásra, és sokan éltek is vele.

Jegyvásárlás

Ahogy azt korábban írtuk, július 26-ig nem konkrét helyre szóló elővásárlási kedvezményt biztosítottunk azoknak, akik az első és második selejtezőkör hazai mérkőzésére szóló jegyüket bemutatják a VidiShopban. Csak a Piac téri ajándékboltunkban történő személyes vásárlás alkalmával tudtak élni ezzel a lehetőséggel.

Július 27-től bárki vásárolhat jegyet a megszokott helyeken, illetve online is! A VidiShop hétköznap 10.00-17.30 között tart majd nyitva!

Jegyárak

Európa Liga-selejtező (Q3) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 2800 5600
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 1400 2800
Gyerek, 14 év alatt 500 1000


Ide kattintva vásárolhat online!
 

Több szurkolónk megkérdezte, hogy a 3. selejtezőkör, és továbbjutás esetén a play-off is a Pancho Arénában kerül-e megrendezésre. Ahogy az Európa Liga megkezdésekor előzetesen jeleztük, igen, a 3. kör és a rájátszás hazai meccseire is a Pancho Arénában kerül sor!

 

 

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek