KRC GENK - VIDEOTON FC

Már kaphatók a belépők a Genk - Vidi meccsre

Szeptember 18-án 17 óráig Székesfehérváron két helyen is lehet jegyet venni csapatunk jövő csütörtöki, genki Európa Liga csoportmeccsére.

Szeptember 20-án, csütörtökön 21 óra 5 perckor csapatunk megkezdi szereplését az Európa Liga G-csoportjában, a portugál Sporting CP, a belga Genk és a svájci Basel társaságában. Első meccsünkre idegenben, Genkben kerül sor. Azok a szurkolóink, akik szeretnék elkísérni a csapatot a csoportkör nyitómeccsére, mától megvásárolhatják belépőjegyeiket Székesfehérváron.

Az értékesítési időszak szeptember 18-án 17 óráig tart.

A Genk - Vidi találkozóra a teljes árú jegy 4500 forint, a VidiClub-tagoknak 4000 forint. VidiClubos belépőt csak érvényes kártya bemutatásával lehet vásárolni, és ami még fontos, hogy egy kártyával egy kedvezményes jegy váltható.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy klubunknak a szabályok alapján az értékesítésnél rögzítenie kell a vásárló nevét, címét, útlevél vagy személyiigazolvány-számát. A genki klub tájékoztatása alapján még a mérkőzés napján is lesz lehetőség jegyet venni Genkben, a stadionban.

Értékesítési helyek:

-Vidishop (Hétfőtől - péntekig: 10-17 óráig)

-Premier jegyiroda (Hétfőtől - péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 10-12 óráig)

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek