Már kapható a Vidishopban az Elek DVD!

A válogatott középpályásunkról készített DVD megvásárlásával Ön is jó ügyet támogathat!
 

Július elején jégesővel kísért vihar pusztított a Borsod megyei Bánrévén, amely a település szinte össze lakóházának tetejét megsemmisítette, lakhatatlanná téve azokat. Bánrévéről származik Elek Ákos is, aki szeretett volna minden lehetőséget megragadni annak értekében, hogy közreműködjön szülőfalujának újjáépítésében.
A nemes cél érdekében klubunk mozgósított minden eszközt, hogy támogassa Elek Ákos kezdeményezését, ezért Vidis ereklyék felajánlásával jótékonysági árveréseket indítottunk útjára, illetve jótékonysági mérkőzést játszott csapatunk a bánrévei focicsapattal, amely mérkőzés teljes jegybevételét a viharkárt szenvedett településnek ajánlottuk fel, hogy így tegyük könnyebbé az otthonok újjáépítéséig tartó időszakot.
A fentieken túl a Videoton FC exkluzív kiadású, limitált példányszámú DVD-t is készített Elek Ákosról, amelynek értékesítési bevételeinek teljes összegét szintén a bánrévei önkormányzat számára ajánlottunk fel. A DVD már megvásárolható a Vidishopban, illetve kapható lesz a Budapest Honvéd elleni pénteki mérkőzésen, így az 1000 forintos árral azok is támogatni tudják a nemes ügyet, akik nem utazhattak el a kazincbarcikai meccsre.

Klubunk köszöni a VTCD - Kompaktlemezgyártó Kft. valamint a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness önzetlen, a jó ügyet szolgáló segítségét.

További hírek