SZURKOLÓI

Kísérje el a csapatot Pápára!

A belépőket 1200 forintért vásárolhatják meg, már csak a helyszínen.

Csapatunk nagyon fontos mérkőzést játszik szombat délután Pápán, hiszen amennyiben győz, megerősítheti első helyét a táblázaton, szerencsés esetben pedig meg is léphet az üldöző Ferencváros-Debrecen párostól. Nem lesz viszont egyszerű dolgunk a szezon meglepetéscsapatának otthonában. A pápaiak legutóbb a Pécset győzték le idegenben.

Buszinfó

Hogy a játékosokat minél több szurkoló buzdíthassa a helyszínen, klubunk buszokat indít a találkozóra. Az utazásra a VidiShopban tudtak jelentkezni pénteken 17 óráig. A gyülekező szombaton 11.15-től volt a Piac téri parkolóban, az indulás 11.30-kor történt ugyaninnen. Veszprém után egy rövid pihenő szerepel a programban, a Perutz Stadionba való érkezés 13.30-kor várható.

A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

Jegyinfó

Jegyek már csak a helyszínen kaphatók, 1200 forintos áron. A mérkőzés nem kiemelt kockázatú, ezért a belépő vásárlásakor nem kell adatokat megadniuk szurkolóinknak.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek