VIDEOTON FC II - SÁRVÁR FC 0-0

Két kapufáig jutott a Vidi II a Sárvár ellen

Ahogy ősszel, úgy most sem született gól a két csapat mérkőzésén.

A Vidi NB III-as második csapata utoljára egy hónappal ezelőtt, 2017. március 19-én nyert - azóta viszont gólt sem sikerült szereznie Dvéri Zsolt együttesének. Húsvét vasárnapján a Sárvár látogatott Sóstóra, ősszel gól nélküli döntetlen született a két csapat összecsapásán. Az NB I-es keretből ezúttal Horváth Tamás, Bévárdi Zsombor, Barczi Dávid és Bódi Ádám léptek pályára.

Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, a 11. percben Horváth Valentin lőtt 15 méterről kapásból kapura, Horváth Tamás óriási bravúrral védett! Egy perccel később a sárvári kapus is bemutatott egy nagy bravúrt, Bévárdi lövését hatástalanította Horváth Brúnó.

A 22. percben Barczi beadására remek ütemben robbant be Elvir Hadzic, és 13 méterről kapásból hatalmas kapufát lőtt. Az első félidő utolsó helyzetét a 38. percben láthattuk, ekkor Bévárdi Zsombor szerzett erőszakosan labdát a vendégek 16-osán belül, majd lefordult védőjéről, és 15 méterről kapura lőtt, de a labda a felső léc felett hagyta el a játékteret.

A második félidő elején ismét Bévárdi veszélyeztetett, 16 méterről a jobb felsőt célozta meg, Horváth nagyot védett. Tíz perccel később Barczi is tesztelte a sárváriak kapusát, aki azonban ezúttal is nagy védéssel óvta meg a kapuját. A 66. percben Barczi beadását követően Bévárdi 5 méterről a felső lécre fejelt.

Az utolsó 20 percben újabb helyzetet már nem sikerült kialakítani, a két csapat ezúttal is gól nélküli döntetlent játszott. Második csapatunk továbbra is a tabella 10. helyén áll, jövő héten pedig a 12. helyezett Csepel otthonába látogatunk.

Dvéri Zsolt: "A látottak alapján a döntetlen igazságosnak mondható, bár egy kis szerencsével akár nyerhettünk is volna, hiszen két alkalommal is a kapufát találtuk el. A második félidőben látott játékunkkal jobban meg vagyok elégedve, de a befejezéseknél sokkal pontosabbnak kell lennünk, hiszen lőtt gól nélkül nem fogunk tudni meccset nyerni."

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek