Juhász Rolandot speciális módszerrel műtötték a gyorsabb visszatérés érdekében

Válogatott védőnk egy müncheni klinikán esett át az orvosi beavatkozáson. A tervek szerint jövő héten már ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet.

"Hosszan tartó hasfali fájdalmak miatt kellett végül az operáció mellett döntenünk. Azt tudni kell, hogy Roli a Győr és a Nyíregyháza ellen is úgy lépett pályára, hogy a mérkőzések előtt fájdalomcsillapító injekciókat kapott. Mindenképp kellett valami megoldást találni a sérülésére, végül a minimál repair módszerrel végrehajtott műtét mellett döntöttünk. Minimál invazív operációt hajtottak végre, ami azt jelenti, hogy a lehető legkisebb sebészeti beavatkozáson esett át Juhász Roland. Ennek köszönhetően gyorsabb lesz a gyógyulása. Közösen utaztunk ki Münchenbe, ahol elvégezték az operációt, amely sikeres volt, vagyis gyors és szövődménymentes lesz a gyógyulása. Hamar visszatérhet válogatott védőnk, jövő héten már teljes értékű munkát végezhet" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"A spanyolországi edzőtáborban a Bluewings elleni találkozón sérültem meg. A Győr elleni bajnokin a fájdalom miatt cserét kellett kérnem, és legutóbb a Nyíregyháza elleni bajnokin már a 2. perctől éreztem a fájdalmat, azt a találkozót azonban végigjátszottam. Az elmúlt időszakban több emberrel is egyeztettem, és szinte mindenki azt javasolta, hogy Münchenben operáltassam meg magam. Köszönettel tartozom a Vidinek, hiszen a klub mindenben támogatott engem, és hálás vagyok az orvosi stábnak is, akik szintén mindent megtettek azért, hogy a körülményekhez képest a leggyorsabban felépüljek. Nagyon sajnálom, hogy az MTK elleni rangadón nem lehetek ott a pályán, ez számomra különösen fontos mérkőzés. Jövő héten már ismét teljes értékű munkát végezhetek, szóval remélem, a Puskás Akadémia elleni meccsen újra ott lehetek a csapatban" - árulta el nekünk Juhász Roland.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu