Juhász Roland adta át a jótékonysági licit nyereményeit

Egy eredeti dedikált Vidi-mez, és egy szintén eredeti dedikált adidas mérkőzéslabda talált gazdára, 92071 forint gyűlt össze.

Az októberi, mellrák elleni kampányhoz kapcsolódva a „Betegápolásért Alapítvány” részére indítottuk jótékonysági licitünket. A csapat által dedikált mez és egy szintén dedikált adidas mérkőzéslabda került kalapács alá. Az idén rekord összeg, 92 071 forint folyt be, amit teljes egészében a „Betegápolásért Alapítvány” részére ad át klubunk.

A két szerencsés nyertes pedig szombat este, a Gyirmót elleni bajnoki után vehette át személyesen nyereményét Juhász Roland csapatkapitánytól. 

"Nagyszerűnek tartom az ehhez hasonló kezdeményezéseket, szerencsére nem először sikerült nyernem ilyen jótékonysági liciten. Ez a csapat által dedikált eredeti Vidi-mez számomra felbecsülhetetlen értékkel bíró ereklye. A magam részéről nagyon várom a következő lehetőséget, amikor ismét vidis ereklyére lehet licitálni jótékony célból, hiszen már a tudat önmagában is nagy öröm, hogy valamilyen módon segíthettem, de ha ez egy újabb relikviával párosul, az az igazán nagy boldogság" - mesélte nagy örömmel honlapunknak Dely Csanád. 

"Úgy gondolom, ha a kedvenc csapatom, a Vidi kiáll egy ilyen ügy mellett, akkor a legkevesebb, amit szurkolóként megtehetek, hogy lehetőségeimhez mérten én is támogatom a kezdeményezést. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nem ez az első vidis ereklye, amit egy jótékonysági licit alkalmával nyertem. Bízom benne, hogy a leendő bajnokcsapat tagjai által aláírt labdát sikerült megszereznem" - árulta el honlapunknak Bernhardt-Kupi Krisztián.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek