BARTOSZ GRZELAK

"Jól szervezett ellenfélre készülünk"

Csapatunk Újpest FC elleni bajnoki mérkőzése szombaton 18 órakor kezdődik a Sóstói Stadionban.

Tizenegy forduló elteltével a 2023/2024-es szezon egyharmadához érkeztünk, így vezetőedzőnket elsőként a bajnokság eddigi részének rövid értékelésére kértük.

"Nagyon kemény időszak volt számunkra a bajnokság kezdete, amikor nem tudtunk annyi pontot szerezni, mint szerettünk volna, de végig hittem a csapatban, mert jól játszottunk, csak nem jöttek a pontok. A játékosok nagyon jól dolgoztak, ami az elmúlt néhány mérkőzésen kifizetődött. Úgy érzem, megtaláltuk annak a módját, hogy kihozzuk a legtöbbet a játékosainkból, és hogy pontokat szerezzünk a bajnokságban, ezen az úton szeretnénk tovább haladni."

Bartosz Grzelak elmondta azt is, milyen meccset vár a dobogó legalsó fokán álló Újpest ellen.

"Az Újpest a bajnokság harmadik helyén áll, remek csapatuk van jó egyéni képességű játékosokkal. Nagyon gyors focit játszanak az ellentámadásoknál, emellett pedig nagyon kompaktak védekezésben. Jól szervezett ellenfélre készülünk, ami kemény kihívás lesz számunkra, de az elmúlt hónapban gyűjtöttünk önbizalmat, és remélem, hogy magunkkal tudtuk vinni a pozitív dolgokat, és ezek ki fognak jönni a szombati fontos mérkőzésen."

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic ezúttal nem nyilatkozott a mérkőzést megelőzően.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek