MAGYAR KUPA

Jöjjön szurkolni féláras jeggyel a Vidi - Haladásra!

Minden szektor nyitva lesz a Sóstói Stadionban a szerdán 18 órakor kezdődő kupameccsen, amelyen a legjobb 16 közé kerülés a tét, és a készlet erejéig mindenki a vendégünk egy csésze forró teára.

Egy újabb sorozatban vár nem is akármilyen erőpróba ránk, csapatunk a Magyar Kupában a 3. fordulóban lép először pályára, ahol egy meccsen dől el a továbbjutás. A tét a legjobb tizenhat közé jutás, az ellenfél pedig a szintén NB I-es Haladás lesz a Sóstói Stadionban. A szombathelyiekkel mindig emlékezetes, élvezetes meccseket vívunk, valószínűleg ez ezúttal is így lesz, hiszen az egyik csapatnak mindenképpen búcsúznia kell a további küzdelmektől.

A szerdai kupamérkőzésen a készlet erejéig minden kedves szurkolónk vendégünk lesz egy forró teára!

A Basel és a Debrecen elleni nagyszerű győzelem után tehát szerdán este 18 órakor ismét a Sóstói Stadionban lépnek pályára játékosaink. Nézze meg féláron az elmúlt hét hőseit!

Az A-B-C-D szektorokba a teljes árú jegy 1500, a kedvezményes 750 forint lesz, a G-E-F-I szektorokba 900, illetve 500 forint, a J (RBD) szektorba 800, valamint 400 forint lesz a belépő. A vendégszektorba 800 forintért lehet majd belépni.

A bérletek természetesen érvényesek a mérkőzésre!

A szerda este 18 órakor kezdődő kupamérkőzésen a Sóstói Stadion összes szektora nyitva lesz. A stadion kapuit illetve a stadionnál található pénztárakat egy órával a mérkőzés kezdete előtt, 17 órakor nyitjuk ki.

Jegyinfó

JEGYÁRAK   VIDI - Haladás kupamérkőzés
MOL Tribün E F G I szektorok J szektor VENDÉG
Teljes Kedvezményes Teljes Kedvezményes Teljes Kedvezményes Teljes
1500 750 900 500 800 400 800
VidiClub tagoknak (a teljes árú jegyek)
1100 650 550 -

Ha szeretné elkerülni a sorban állást, válassza az online jegyvásárlás lehetőségét, ekkor a félárú jegyből további 10 százalék kedvezményt kap!

Buszinfó

Klubunk ezúttal nem indít szurkolói buszokat a Sóstói Stadionhoz, hiszen hétköznap lévén a menetrend szerint közlekedő járatokkal megközelíthető a stadion.

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek