PÁPA - VIDEOTON FC 1-0 (1-0)

Játékvezetők - Vidi 1-0

Csapatunk nem bírta el, hogy a játékvezetők ismét nem védték meg a játékosokat. Vinícius kiállításánál pedig nagy valószínűséggel hibát követett el Takács sporttárs.

Meglehetősen kevés néző előtt, csípős hidegben kezdődött csapatunk pápai vendégjátéka.

A félidő hátralévő részében tovább próbálkoztunk, de nem tudtunk egyenlíteni, így 1-0-s pápai vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok.

Csapatunk mindent megtett a jó eredményért, azonban Takács János és segítői ellen nem volt esélyünk. A játékvezető két büntetőt nem ítélt meg ma este csapatunknak és kétszer is elfelejtette felmutatni a piros lapot a hazaiaknak. Viníciust viszont ok nélkül állította ki.

Íme a négy legnagyobb játékvezetői tévedés:
1. Sándor Györggyel szemben egyértelműen szabálytalankodott a 16-oson belül Rodenbücher, a játékvezető nem ítélte meg javunkra - 0-0-s állásnál - a jogos büntetőt.

2. Tóth Bence piros lapot érő szabálytalansága Kovács Istvánnal szemben.

3. Vinícius jogtalan piros lapja. A felvételen egyértelműen látszik, hogy Rodenbücher (20-as mezben) arcon vágta Nikolicsot, aki az ütés miatt hátra esett, és a mögötte álló Tóth Bencét Viníciusnak lökte. Ezt követően a hazaiak 30-as mezben szereplő játékosa, Quintero próbálja szándékosan letalpalni Vinícius térdét, óriási szerencse, hogy végül nem érte el játékosunk lábát, hiszen a mozdulatot követően komoly sérülést okozhatott volna - mindezt teljesen szándékosan és büntetlenül.

4. Szűcs Lajos nyújtott lábbal, piros lapot érően letaglózta Paraibát a 16-oson belül, miközben a labda a közelben sem volt. Csupán néhány centin múlt, hogy a hazaiak kapusa nem találta telibe fiatal csatárunk arcát.

A játékvezető a következőképp indokolta meg Vinícius piros lapját a mérkőzés jegyzőkönyvében:

"Kiállítás:
A mérkőzés 34. percében a Lombard-Pápa játékosa (10) Tóth Bence szabálytalankodott ellenfelével, (ezért sárga kártyával figyelmeztettem) amelyet követően Sousa Dos Santos Paulo Vinícius hozzá rohant és felemelt karral szándékosan mellbe lökte, amiért kiállítottam.

Takács János játékvezető"


Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek