Ingyenes szurkolói buszok a Siófok elleni bajnokira

Szombaton délután a mérkőzés előtt és után - ahogy azt szurkolóink már megszokhatták - ingyenes szurkolói buszok közlekednek a városban.

Ingyenes szurkolói buszok a meccs előtt és után
Szombaton 15 órakor fogadjuk a Siófok csapatát a Sóstói Stadionban bajnoki mérkőzésen. A találkozóra ezúttal is ingyenes szurkolói buszokkal utazhatnak drukkereink a városon belül. A két busz 14:15-kor indul a Sóstói Stadion irányába, a mérkőzés után 17 órakor pedig vissza.
A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Fehérvár Áruház- Várkörút- Széchenyi út  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út - Sóstói Stadion és vissza
A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Jegyinformáció a Siófok elleni hazai bajnokira

Játékvezető: Oláh Gábor

A Szigetszentmiklóson élő, 35 éves Oláh Gábor 1999-ben tett játékvezetői vizsgát. 2005-ben lett az országos keret tagja, majd másfél évvel ezelőtt, 2010 tavaszán került be a legjobbak közé, az NB I-es keretbe.
2010. március 13-án, az MTK - Szombathelyi Haladás találkozón debütált a Soproni Ligában. A Vidivel, élvonalbeli bajnoki mérkőzésen eddig kétszer találkozott, érdekesség, hogy mindkét alkalommal a Szolnok volt a Vidi ellenfele. (Videoton FC - Szolnok 3-1, Szolnok - Videoton FC 1-1)

A „civilben” a Büntetés Végrehajtás főreferenseként dolgozó játékvezető a focibiro.hu internetes oldalnak nyilatkozva, érdekes párhuzamot vont polgári foglalkozása, és a játékvezetés között:
Mindkét esetben nagyon nagy szerepe van a pedagógiának, az emberekkel való bánásmódnak, a szabályok betartása mellett a közös hang megtalálásának, ám amennyiben az nem megy, akkor természetesen az arányos fegyelmezési módszerek megválasztásának. Mindig arra törekedtem mind a játéktéren, mind pedig a munkám során, hogy az utóbbi eszközökkel csak a szükséges esetekben, és lehetőleg arányosan éljek.


Szerző: Wéninger Ákos

További hírek