Heti menü: szombaton a DVSC-t látjuk vendégül

A Loki elleni meccs 19.30-kor kezdődik. A Vidi II a héten két bajnokit játszik, szerdán a fővárosban, vasárnap pedig Székesfehérváron.

OTP Bank Liga - 27. forduló
2018. április 21.szombat, 19:30: Videoton FC - DVSC

A tabella harmadik helyén álló DVSC a legutóbbi fordulóban hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Ferencvárossal, míg mi szintén 1 pontot szereztünk a Mezőkövesd otthonában. A Loki egyébként a Fradi és a Vidi után a harmadik legtöbb gólt lőtte a bajnokságban, és a harmadik legkevesebbet kapta, szóval igazi rangadó elé nézünk szombat este.

 

NB III Nyugati csoport - 19. forduló
2018. április 18. szerda, 16:30: Pénzügyőr SE - Videoton FC II

Második csapatunk szerdán pótolja be a márciusban elmaradt Pénzügyőr elleni idegenbeli bajnokiját. Ellenfelünk jelenleg kieső helyen áll, 3 ponttal lemaradva a bennmaradást jelentő 13. helytől. A fővárosi csapatban több egykori Vidi-játékos is található: Szabó Balázs és Havasi Dániel évekig futballoztak piros-kékben, míg a kapus, Czuczi Márton ifijátékosként szerepelt a Puskás Akadémia Fehérvárban 2008-ban.

 

NB III Nyugati csoport - 24. forduló
2018. április 22. szerda, 16:30: Videoton FC II - TARR Andráshida SC

Vasárnap délután a dobogóért küzdő, jelenleg onnan 1 ponttal lemaradva, a negyedik helyen álló Andráshida csapatát látjuk vendégül Sóstón. Az Andráshida a legutóbbi két bajnokiját ugyan elveszítette, előtte azonban zsinórban nyerték a meccseket, úgyhogy biztos, hogy újabb kemény mérkőzés vár Tímár Krisztián fiatal csapatára.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek