Heti menü: nemzetközi felkészülési meccs, NB III-as rangadó és válogatott-mérkőzés

Pénteken a szerb bajnokság második helyezettjét, az FK Partizant látjuk vendégül Felcsúton, szombaton az Érdet fogadja a Vidi II. Vasárnap Andorrával játszik a válogatott.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
2016. november 11. péntek, 18 óra: Videoton FC - FK Partizan

Csapatunk a válogatott szünetet kihasználva péntek este nemzetközi felkészülési mérkőzést játszik a szerb bajnokság 2. helyén álló FK Partizan ellen. A belgrádi együttes, hozzánk hasonlóan, 15 fordulót követően áll hazája bajnokságában a második helyen. A mérkőzést Felcsúton, a Pancho Arénában rendezik. Ide kattintva minden szurkolói információt elolvashat az összecsapásról!

NB III Nyugati csoport 15. forduló
2016. november 12. szombat, 11 óra: Videoton FC II - Érdi VSE

Szombat délelőtt az NB III-as listavezető látogat a Sóstói Stadionba. A legutóbbi fordulóban mindkét csapat 2-1-es vereséget szenvedett, a mieink Tatabányán kaptak ki, míg az érdiek a III. Kerület otthonában maradtak pont nélkül.

Válogatott, vb-selejtező
2016. november 13. vasárnap, 18 óra: Magyarország - Andorra

Nemzeti együttesünk vasárnap kora este a selejtezőcsoport utolsó helyén álló - eddig még pontot sem szerző - Andorrát látja vendégül a Groupama Arénában. A Vidi keretéből Fiola Attila kapott meghívót Bernd Storck szövetségi kapitánytól erre a mérkőzésre.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek