Hetedik alkalommal találkozunk a Puskás Akadémiával az élvonalban

Az eddigi hat meccsen csupán egyetlen pontot tudott ellenünk szerezni a felcsúti gárda - azt azonban épp a Pancho Arénában.

Két és fél éve, 2013.10.19-én találkozott először a két együttes az élvonalban. A párosítás első gólja Zé Luis nevéhez fűződik, rajta kívül Nildo és Álvarez volt eredményes.

2014 nyarán történelmi mérkőzésen találkozott ismét a két csapat, ugyanis a Pancho Arénában a PAFC ellenünk játszotta az első NB I-es meccsét. Nikolics nevéhez fűződik az első NB I-es gól a felcsúti ékszerdobozban, amelyre Tischler ugyan még válaszolni tudott, de Zé Luis és Oliveira találataival magabiztos győzelmet szereztünk.

Néhány hónappal később újra a Sóstói Stadionban találkoztunk megyei riválisunkkal, és Gyurcsó góljával, valamint Nikolics duplájával ezúttal is 3-0-ás győzelmet ünnepelhettünk.

Tavaly márciusban sikerült megszereznie a PAFC-nak az első bajnoki pontját ellenünk egy gól nélküli találkozón.

2015 októberében játszottuk az egyik legizgalmasabb meccsünket a Puskás Akadémia ellen. A találkozó 22. percében Lencse és Pekár góljaival már 2-0-ra vezetett a felcsúti csapat, azonban Gyurcsó még szépíteni tudott az első játékrészben, fordulás után pedig előbb Suljic, majd a vége előtt 10 perccel ismét Gyurcsó volt eredményes, így 3-2-re nyerni tudtunk.

Idén február 27-én találkozott utoljára a két csapat Felcsúton, a 3 pont sorsa a 95. percben dőlt el, ekkor szerezte ugyanis meg a győztes találatot Feczesin Róbert.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu, magyarfutball.hu

További hírek