ELLENFÉL-LES

Harmadik csoportellenfelünk a Ligakupában: a Kozármisleny

A múlt héten győzött először az NB II 2013-2014-es szezonjában a baranyai együttes, a Ligakupában eddig két meccsen egy pontot szereztek.

Azok után, hogy az előző szezonban az NB II Nyugati csoportjában második helyen végzett a Kozármisleny (a Puskás Akadémia FC mögött), az idei, egy csoportos másodosztályú pontvadászatot borzasztóan kezdték. A nyitófordulóban elért döntetlen után zsinórban hatszor kaptak ki, az elmúlt hétvégén győztek először (a Kisvárda otthonában 2-0-ra). Ezzel a teljesítménnyel, a megszerzett 4 ponttal és a 6-13-as gólaránnyal az utolsó előtti helyen állnak. A hat rúgott gólon négy játékos osztozik, Vattal Balázs (2), Varga Bence (2), Nagy Mihály és Cziráki Attila.

A Ligakupában - hozzánk hasonlóan, de más eredményekkel - két körön vannak túl, Pakson 4-2-s vereséget szenvedtek, Dunaújvárosban 1-1-s döntetlent értek el. Ebben a sorozatban Tóth Adrián, Farkas Zoltán és Nagy Mihály voltak a gólszerzők.

Legutóbbi Ligakupa-meccsükön a Molnár - Vég, Kovács, Fenyvesi, Szabó, Vattai, Zsdrál, Turi, Nagy, Vituska, Tóth összeállításban játszottak, csereként Kovács és Nagy Erik jutottak még szóhoz. Ez a kezdő egyébként hat helyen különbözött a legutóbbi bajnoki mérkőzésen pályára lépett tizenegytől. 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: kozarmislenyfc.hu

További hírek