Győzelem az FTC otthonában

A Videoton FC U12 tetszetős és eredményes játékkal nyert 3-1-re a Ferencváros korosztályos csapata ellen.


Már a találkozó első 30 percében is fiatal együttesünk játszott fölényben a Ferencváros U12 elleni bajnokin, ekkor azonban még nem tudtuk gólokra váltani lehetőségeinket. Közvetlenül a szünet előtt aztán megtört a jég, három perc alatt kétszer is eredményesnek bizonyultunk. Előbb egy kezezés miatt jogosan megítélt büntetőt értékesített Major Gergő, aki a második találatunkban is főszerepet vállalt: jobb oldalról belőtt labdája egy védőn irányt változtatva került a hazai kapuba. Térfélcsere után gyors gólváltás következett, a 41. percben egy alapvonalról visszagurított labdát Varjas Zoltán kapásából bombázott a Fradi kapujába, két perccel később aztán szépítettek a hazaiak. A hajrában a kitámadó zöld-fehérek ellen még akadtak helyzeteink, azonban újabb gól már nem született, a Videoton FC U12 jó játékkal 3-1-re nyert az FTC otthonában.

Tóth József, a Videoton FC U12 edzője: A játékunk már az elmúlt fordulókban is biztató volt, most azonban már eredményességgel is párosult. Nagyon hajtottak a gyerekek, járt nekik ez a siker, a jövőben is ezzel a hozzáállással kell pályára lépnünk.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Ferencváros U14 - Videoton FC U14 2-1 (0-0)
Az ifjabb korosztályhoz hasonlóan a Videoton FC U14 is fölényben futballozott a Ferencváros vendégeként, csapatunk azonban hiába vezetett szép akciókat, ezeket nem tudtuk gólra váltani. A második félidőben aztán a kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, a vendéglátók hat perc alatt kétszer is betaláltak, mindkét alkalommal egy távoli lövés zörgette meg hálónkat. A hajrában ugyan sikerült szépítenünk Kovács Sándor büntetőjével, azonban a pontmentésre már nem maradt elég időnk, így hiába a mezőnyfölény, a győzelmet ezúttal az ellenfél szerezte meg.

Bozai Attila, a Videoton FC U14 edzője: A játékunk jól működött, viszont a befejezésekkel ezúttal hadilábon álltunk. Sajnos maradt a szimpatikus vesztes szerepe, a 80 percből hiába volt a mienk legalább 60, gólok nélkül nem szerezhetünk pontokat.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Szerző: Németh Zoltán