Gosztonyi meghívót kapott az U21-es válogatottba

A júliusi telki edzőtáborozás után U21-es válogatottunk ezúttal nemzetközi találkozón lép pályára, a walesi korosztályos együttessel játszik felkészülési mérkőzést.

A meccs házigazdái a walesiek lesznek, a találkozót augusztus 10-én, 18 órától Haverfordwestben rendezik. A mieink augusztus 8-án utaznak el a Swansea-ben lévő főhadiszállásukra, majd augusztus 11-én indulnak vissza Magyarországra. Miután a találkozót hivatalos FIFA-játéknapon rendezik, Róth Antal a légiósokra is számíthat, Gulácsi Péter, Simon Ádám, Nagy Dániel és Futács Márkó is tagja a keretnek.

Az U21-es válogatott az előző Eb-selejtezőn egy csoportban szerepelt a walesiekkel, a magyar válogatott jelenlegi keretéből néhányan pályára is léphettek a szigetországiak elleni mérkőzéseken. Legutóbb tavaly szeptemberben, Székesfehérváron játszott egymás ellen a két együttes, akkor rendkívül peches körülmények között 1-0-ás vereséggel zártuk a találkozót.

(forrás: mlsz.hu)

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok: Gulácsi Péter (Hull City), Dibusz Dénes (Pécsi MFC)

Védők: Szokol Zsolt (Újpest FC), Kálnoki-Kis Dávid (MTK Budapest), Fiola Attila (MVM Paks), Fodor Ferenc (Kozármisleny), Sváb Dániel (Ferencvárosi TC)

Középpályások: Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi), Kiss Máté (Győri ETO FC), Bódi Ádám (DVSC-TEVA), Simon Ádám (US Palermo), Nagy Dániel (Hamburger SV), Gosztonyi András (Videoton FC), Hidi Patrik (Budapest Honvéd), Bertus Lajos (Kecskeméti TE-Ereco)

Támadók: Futács Márkó (Werder Bremen), Simon András (Győri ETO FC), Lázár Bence (Újpest FC)

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek