Forgalomterelés, a válogatott meccs miatt

A szerdai Magyarország–Litvánia mérkőzéssel kapcsolatban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság az alábbiakról tájékoztatja a mérkőzésre érkező szurkolókat:

Fotó: MTI Archív

A mérkőzés napján, november 17-én, 15 órai kezdettel, a rendőrség a Sóstói Stadion környékén forgalomkorlátozásokat vezet be.
A Stadion megközelítése egyrészt a Balatoni úti, másrészt a Csíkvári utca felöli körforgalom irányából lehetséges.
A Csíkvári út Stadion előtti útszakasza a járműforgalom elől zárva lesz, kivéve a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat, a járműveket a Homoksor – Vásártéri utca irányába terelik.
Parkolási lehetőség a Stadion közvetlen környezetében csak korlátozott számban biztosított, a járművek a Vásártéren, a Homoksoron, az Állatkórháznál, illetőleg ezen parkolóhelyek megtelte után a Vásárhelyi úton, az Új Váralja soron, a Sárkeresztúri úton, illetve a Sóstói Tanösvény bejárata előtti parkolóban parkolhatnak.
A parkolási rend kialakítása során kérjük a Tisztelt Járművezetőket, hogy a rendőrséggel és a segítő személyekkel együttműködve, egymásra figyelve biztosítsák a minél zökkenő mentesebb, gyorsabb parkoltatást.
A Stadion környékén a mérkőzés előtt, valamint a mérkőzés után további forgalomkorlátozások várhatóak, kérjük a közlekedőket, hogy az intézkedő rendőrök jelzéseit, utasításait figyeljék.

További hírek