EL

Főpróba Belgrádban az EL-rájátszás első meccse előtt

Csapatunk és a hazaiak is szerda este edzettek utoljára a csütörtöki összecsapás előtt, de külön helyszínen. Marko Nikolics és Juhász Roland a sajtóval is találkoztak.

Marko Nikolics vezetőedző és Juhász Roland csapatkapitány válaszoltak az újságírók kérdéseire a csütörtöki EL-találkozót megelőző este, közvetlenül a csapat edzése előtt a Partizan Stadion sajtótermében.

A vidi.hu stábja azonban előbb a vendéglátók utolsó edzésére volt hivatalos, amit a belgrádi fekete-fehérek edzőközpontjában tartottak. A város egy csendes részén, a stadiontól 20 perces autóútra lévő komplexum egyik pályáján pontosan 18.00-kor jelentek meg a Partizan-játékosok, hogy aztán a tréning első 15 percében, ami a sajtó előtt nyilvánosan zajlott, előbb cicázzanak egy kicsit, majd elkezdjék a komolyabb bemelegítést. Feszültségnek nyoma sem volt az arcokon, különösen a 39 éves Partizan-legenda, Sasa Ilic és a napokban hazatért, 72-szeres válogatott - a maga 34 évével szintén nem fiatal - Vladimir Stojkovic volt elemében, megállás nélkül viccelődtek a társakkal.

És akkor vissza a mieinkhez. Nagyjából 30 újságíró előtt kezdődött a sajtótájékoztató.

“Örülök, hogy az Európa Liga rájátszásában vagyunk, annak azonban anniyra nem - ahogy ezt már korábban is elmondtam -, hogy a Partizannal játszunk. De így hozta az élet, ma már a Vidi vezetőedzője vagyok. Megpróbáljuk tovább élni az álmunkat, hogy bejuthatunk a csoportkörbe, a Bordeaux ellen megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Az első meccs nem fog eldönteni semmit, a párharc minimum 180 percig tart” - mondta többek között Marko Nikolics.

“Azon leszünk, hogy a Bordeaux elleni visszavágón látott arcunkat lássa midenki már a Partizan elleni első találkozón. Azt hiszem, azon a meccsen megmutattuk, hogy hogyan kell kezdeni egy mérkőzést. Danko Lazovics és Marko Scsepovics számára nagyon különleges lesz ez a találkozó, de a profi világban előfordul ilyen. Biztos vagyok abban, hogy a teljesítményüket nem befolyásolja ez a helyzet” - fogalmazott Juhász Roland.

A sajtótájékoztató után a csapat labdás bemelegítést tartott, majd különböző taktikai elemeket és a pontrúgásokat gyakorolták. A vacsorát 21.30-kor tálalják a szálloda különtermében, ez zárja a Vidi szerdai napját.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu