HETI BEHARANGOZÓ

Folytatódik a Ligakupa és a bajnokság is

Csapatunk szerdán a Kaposvárt látja vendégül a Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, szombaton pedig Pécsen kezdi a tavaszi szezont a bajnokságban. A Vidi II Dunaharasztiban lép pályára vasárnap.

Ligakupa nyolcaddöntő - első mérkőzés
2014. február 26. szerda, 16.00: Videoton FC - Kaposvári Rákóczi

Szerda délután a Kaposvárt fogadjuk Sóstón a Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ez lesz csapatunk első tétmérkőzése 2014-ben, ráadásul a belépés mindenki számára ingyenes! A Rákóczival a bajnokságban már találkoztunk ebben a szezonban, 1-0-s vereséget szenvedtünk idegenben. 


OTP Bank Liga 18. forduló
2014. március 1. szombat, 18.00: PMFC-Matias - Videoton FC

Közel három hónapos szünet után folytatódik a bajnokság, méghozzá a Vidi pécsi vendégjátékával! Legutóbb tavaly márciusban játszottunk a Mecsekalján és 3-1-re győztünk, igaz, az Ligakupa-meccs volt. Bajnokit 2012 novemberében vívtunk a piros-feketékkel idegenben, akkor 0-0 lett a vége. A PMFC jelenleg a hetedik a tabellán.

NB III. Közép csoport 17. forduló
2014. március 2. vasárnap, 14.30: Dunaharaszti MTK - Videoton FC II

A Vidi II számára is kezdődik a tavaszi szezon, a fiatalok Dunaharasztiba látogatnak. Igazi rangadóra számíthatunk, hiszen a két csapat azonos pontszámmal áll a tabella hatodik és hetedik helyén, a házigazdák (mindössze eggyel) jobb gólkülönbségüknek köszönhetően vannak előttünk. 

 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek