UTÁNPÓTLÁS

Ezüstérmes lett U7-es csapatunk a Youth Talent Kupán

Múlt hét pénteken 14 csapatos tornán vettünk részt Kiskunlacházán.

Augusztus 30-án került megrendezésre a Youth Talent Cup elnevezésű U7-es focitorna Kiskunlacházán, amelyen 14 csapat vett részt. Ott volt az induló együttesek között a Nagy Lajos irányította Vidi U7 is, amely hat, 2018-as születésű játékosunkból állt: Pákai Máté, Sturm Gergő, Handler Nolen, Nánási János, Gosztonyi Benedek, Fuksz Milán.

A 14 induló csapatot két csoportra osztották, ahol mindenki játszott mindenkivel, ezt követően került sor a helyosztókra. Csapatunk a csoportkört magabiztosan, jó játékkal nyerte meg. A Budapest Honvéd elleni csoportrangadón kiváló egyéni teljesítményekkel 6-2-re nyertünk.

Csoportmérkőzések:
Vidi - Gödöllő 5-3
Vidi - KKLSE 7-0
Vidi - MTK Budapest 10-2
Vidi - Budapest Honvéd 6-2
Vidi - Tác-Csősz SE 7-1
Vidi - Soroksár SE 16-2

Az elődöntőben az Eger ellen léptünk pályára, és a srácok óriási szívvel küzdve, 0-4-ről fordítottak és végül 5-4-es győzelemmel jutottunk a torna döntőjébe, ahol a Gödi SE volt az ellenfelünk. Két remek csapat mérkőzésén, óriási küzdelemben egy góllal, 4-3-ra nyert a Gödi SE, de a vidis srácok remekül szerepeltek és teljesen megérdemelten lettek ezüstérmesek a 14 csapatos tornán.

Nagy Lajos vezetőedző kiemelte, hogy büszke a játékosaira, akik mindent beleadtak és ennek meg is lett az eredménye. A torna második helyét remek focival szerezték meg a vidis palánták, akiknek ezúton is gratulálunk!

U-7

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek