Elindult a Vidi Debrecenbe

Horváth Ferenc péntek este edzést vezényel csapatunknak Debrecenben.

A csapat tagjai délben közösen megebédeltek Székesfehérváron, majd 13.30-kor kigördült a Vidi busza a Sóstói Stadionból. Körülbelül 16.30 - 17.00 óra között érkezik meg a Vidi Debrecenbe, majd 18 órától edzést vezényel Horváth Ferenc vezetőedző.

Szolnoki Roland és Filipe Oliveira eltiltás miatt nem utaztak a csapattal, mindketten az FTC ellen gyűjtötték be ötödik sárga lapjukat. Rudolf, Stopira, Trebotic és Simon pedig sérülés miatt nem tartottak a társakkal Debrecenbe, az ő állapotukról dr. Kovács Tibor tájékoztatta honlapunkat.

"Rudolf combizom-húzódást szenvedett, ő hamarosan azonban visszatérhet, és ha minden jól megy, jövő héten már ismét teljes értékű munkát végezhet a többiekkel. Stopira - korábbi sérülése után - már a rehabilitációs szakasznál jár, Trebotic pedig a napokban kezdett el ismét kocogni, neki hasfalizom-húzódása volt. Simon Ádám továbbra is Achilles-ín problémával bajlódik, ő már csak a jövő évi felkészülés alkalmával csatlakozik a többiekhez. Jó hír viszont, hogy Pajovics lassan ismét teljes értékű munkát végezhet."

A Vidi 18 fős kerete a DVSC-TEVA elleni bajnokira: Braniszlav Danilovics, Kovácsik Ádám, Loic Nego, Paulo Vinícius, Heffler Tibor, Fejes András, Lang Ádám, Juhász Roland, Gyurcsó Ádám, Pölöskei Zsolt, Kovács István, Sejben Viktor, Géresi Krisztián, Pátkai Máté, Asmir Suljic, Feczesin Róbert, Mirko Ivanovszki, Alhassane Soumah

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek