ELLENFÉL-LES

Csertői Auréllal a kispadon próbál feltámadni a Paks

A Vidivel 2006-ban MK-t nyerő szakember január óta vezeti a zöld-fehéreket, első tavaszi bajnokijukon kikaptak a Puskás Akadémiától.

Az MVM-Paks egy héttel ezelőtt, az első 2014-es bajnokiját 1-0-ra elveszítette a Sóstói Stadionban a Puskás FC ellen. Azon a mérkőzésen ráadásul piros lapot kapott Bori Gábor, így ő biztosan nem lép ellenünk pályára. A télen nem volt nagy játékosmozgás Pakson. Lázok, aki ősszel az ETO-ban szerepelt kölcsönben, visszatért, valamint Pápáról leigazolták Tóth Bencét. Négy játékos pedig távozott a téli szünetben Paksról: Heffler Norbert, Hullám Attila, Csorba Szabolcs és Tóth Dániel. A kispadon Horváth Ferencet az a Csertői Aurél váltotta, akivel 2006-ban a Vidi története során először megnyerte a Magyar Kupát. 

A csapat legeredményesebb játékosa a góllövőlistát is vezető Simon Attila, aki 18 meccsen 13-szor talált be a bajnokságban. A zöld-fehérek mindössze négyszer győztek ebben a szezonban (utoljára szeptemberben a Kaposvár ellen), 17 ponttal a tizennegyedik helyen állnak.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek