Csank szerint már csak a Vidi bukhatja el az aranyérmet

A Fejér Megyei Hírlap csütörtöki számában Csank János, a ZTE trénere boncolgatta a pénteki rangadó esélyeit.
 

Akár a forduló rangadójának is nevezhetjük a pénteki Videoton FC-ZTE találkozót, hiszen a tabellán 47 ponttal első piros-kékek a 4. helyen álló, 36 egységgel rendelkező riválisukat fogadják.
- Igaz a megállapítás, hiszen a nagyon komolyan bajnokesélyes hazai csapat fogadja a dobogóra - mondta Csank János, az egerszegi csapat vezetőedzője, aki korábban többször is dirigálta a Vidit.
- Fehérváron elvileg nem sok csapatnak terem babér, így pénteken sem mi vagyunk az esélyesek, de természetesen reménykedünk a pontszerzésben, a bravúrban. Ám sok mindennek össze kell jönnie, arról nem beszélve, hogy ennek érdekében gátat kell vetnünk a Vidi játékának.
Vannak olyan szakmai feladatok, amiket az eredményesség miatt a pénteki mérkőzésen meg kell oldanunk. Nem hinném, hogy különösebben idegeskednünk kéne, de bekkelni sem akarunk.
Őszintén szólva, nekünk az nem jött jól, hogy a listavezető Szolnokon döntetlenezett, mert most vélhetően jobban harapnak a játékosai. Jó mérkőzést várok, hiszen erre minden adott, közvetíti a televízió, s nem akárhol és akárkivel játszunk. Bajnoki cím? Nem udvariasságból mondom, de az idei aranyérmet csak a Vidi bukhatja el, másnak erre már nincs lehetősége, hiszen nincs mögöttük komoly vetélytárs.

(forrás: fmh.hu)

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek