PMFC - VIDEOTON FC 0-0

Beértük a Debrecent a tabellán

Bár a győzelem nem sikerült, a megszerzett egy ponttal immár úgy állunk a negyedik helyen, hogy a tavalyi bajnok csak több győzelmének köszönhetően előz meg bennünket.

Az OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén az MTK legyőzte idegenben a Debrecent, így csapatunk abban a tudatban léphetett pályára a Pécs otthonában, hogy amennyiben nyer, a harmadik helyre jöhet fel a táblázaton.

Szünetben Sándor Györgyöt Kovács István váltotta nálunk, akit a 47. percben buktattak 27 méterre a kaputól, a szabadrúgást Gyurcsó pöccintette Tóth elé, a lövés egy védőről pattant le. A 49. percben Paulo Sousát elküldte a kispadtól a játékvezető. Nem volt világos az ok, mindenesetre vezetőedzőnk a kispad mögötti lelátó aljáról nézte végig a hátralévő 40 percet. Az 51. percben Nikolicsot vágták fel 28 méterre a kaputól, a szabadrúgást Brachi lőtte kapura, Dibusz védett. Az 54. percben Horváth Adrián brutálisan beleszállt Caneirába, de csak sárgát kapott érte. Két perccel később Bajzát lövése kevéssel ment a bal alsó mellé. A 62. percben Gyurcsó szabadrúgása jött vissza a sorfalról, középpályásunk másodszorra beemelte a labdát a kapu elé, mentettek a védők. Három perc múlva Bajzát cselezett befelé a bal oldalról, jobbal lőtt 23 méterről, a jobb alsó mellé ment a labda. Felgyorsultak az események, hiszen pár másodperccel később

Kemény, harcos meccsen igazságos eredmény született, a megszerzett egy ponttal maradtunk a táblázat negyedik helyén, de pontszámban már beértük a harmadik Debrecent.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek