Andics nem elégedett magával

Hátvédünknek a szép őszi szezon mellett nagy örömet jelentett, hogy július végén megszületett első gyermeke is.

- Melyik meccsen érezted csúcsformában magad?
+ Őszintén? Összességében nem vagyok elégedett az őszi formámmal, a játékommal, tisztában vagyok vele, hogy időnként óriási hibákat követtem el. Ettől függetlenül azért persze akadtak jó momentumaim is, azt hiszem, például a Paks ellen egészen jól ment. De inkább a szakvezetést kellene erről megkérdezni...
- Melyek voltak a szezon legrosszabb pillanatai?
+ Azt hiszem, bárkit kérdezel a csapatból, mind azt mondják, hogy a Honvéd elleni, hazai vereség. Én is ezt mondom, és bármennyire is várnák tőlünk, hogy meg tudjuk ezt magyarázni, nem tudjuk. Ilyen a futball.
- Melyik találatra szavaztál, mint a szezon legszebb gólja?
+ Alves Haladás ellen rúgott, első góljára, amikor a Hali tizenhatosának jobb sarkánál, a támadás bal oldalán, egy hirtelen ötlettől vezérelve lövésre szánta el magát, és keresztbe, a bal felsőbe csavarta a labdát. Az szerintem gyönyörű volt.
- Hosszú szünet, pihenés, ünnepek...
+ Ez lesz az első olyan karácsonyunk, amikor a saját kisfiam is ott lesz a nagy, családi ünnepségen. Elég nagy a család, a legszűkebb körben is tizenhárman vagyunk. Hogy mi lesz az első karácsonyi ajándéka, még nem tudom, talán egy labda, talán valamilyen mini focicipő, bár tartok tőle, hogy ezeket még nem értékelné. Mindenesere van még némi időnk ezt kitalálni, hiszen mi csak januárban tartjuk az ortodox karácsonyt. Ami a szünetet illeti, valóban hosszú lesz, nem is lehet és nem is akarom teljes tétlenségben tölteni. Némi pihenő után jöhet a mozgás, de alig várom már a folytatást!

További hírek