EL, OTP BANK LIGA, NB II, NB III

Akár a továbbjutásról is dönthet a bázeli meccs

Újra Európa Liga-mérkőzés csütörtökön, majd hétvégén bajnoki rangadó a Kecskemét ellen. A Vidi II és a Puskás FC egyaránt középcsapathoz látogat szombaton illetve vasárnap.

UEFA Európa Liga, G csoport 4. mérkőzés

2012. november 8. (csütörtök) 21 óra 5 perc: Basel FC - Videoton FC (TV: STORY4)

Csütörtökön este a negyedik mérkőzéssel folytatódik számunkra az Európa Liga. Az eddigi három találkozón hat pontot gyűjtve jelenleg a második (továbbjutó) helyen állunk a G csoportban, ellenfelünk a harmadik, két ponttal. A csoport másik mérkőzésén az egy pontos Sporting a hét pontos Genket fogadja. Az eredmények megfelelő alakulása esetén (a Sporting nem nyer, mi pedig igen) akár már csütörtökön továbbjuthatunk a legjobb 32 közé. 

OTP Bank Liga 14. forduló

2012. november 11. (vasárnap) 18 óra 30 perc: Videoton FC - Kecskemét  (TV: SPORT2)

Mióta az egykori Vidi-játékos, Horváth Ferenc ül a kecskeméti kispadon, szárnyalnak a lila-fehérek, öt mérkőzésen 13 pontot szereztek és feljöttek a táblázat hatodik helyére. A legutóbbi fordulóban a Diósgyőrrel játszottak 1-1-es döntetlent hazai pályán. Mi sem panaszkodhatunk, hiszen a Loki legyőzése után újabb három ponttal gazdagodtunk vasárnap Kaposváron, így 21 ponttal a negyedik helyen állunk. Mivel a Debrecen kikapott a Pakstól, a Győr pedig ikszelt a Honvéddal, utóbbitól már csak hét, előbbitől pedig négy pont távolságra vagyunk a tabellán.

NB II. Nyugati csoport 13. forduló

2012. november 10. (szombat) 13 óra 30 perc: Duna FC Tatabánya - Puskás Akadémia

A listavezető Puskás Akadémia az ötödik helyezett Tatabányához látogat szombaton. Benczés Miklós csapata a hétvégén újra győzött, a Tatabánya az elmúlt három bajnokiján egyaránt döntetlent játszott. A Puskás FC előnye négy pont a második Kozármisleny és a harmadik Ajka előtt három fordulóval az őszi szezon vége előtt az NB II Nyugati csoportjában.

NB III. Duna csoport 13. forduló

2012. november 11. (vasárnap) 13 óra 30 perc: Viadukt SE Biatorbágy - Videoton FC II

Hétvégi, magabiztos győzelmével második az NB III Duna csoportjában a Vidi II, mindössze két ponttal lemaradva a listavezető Budaörs mögött. A következő fordulóban a hetedik Biatorbágy otthonából próbálják elhozni a három pontot Komjáti András tanítványai. A Viadukt SE az elmúlt hétvégén szabadnapos volt, azt megelőzően pedig zsinórban háromszor kaptak ki a bajnokságban.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek