JÓTÉKONYSÁG

Adományokkal érkeztünk a gyermekotthon karácsonyára

Kovács István és Sejben Viktor a klub, valamint Feczesin Róbert és Simon Ádám ajándékait vitték el a gyerekeknek.

Hosszú évek óta hagyomány, hogy csapatunk játékosai a Vidi karácsonyi adományaival ellátogatnak a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakóihoz. Idén Kovács István és Sejben Viktor képviselte klubunkat, és csapattársaik, Feczesin Róbert, valamint Simon Ádám nagyértékű ajándékait is átadták a gyerekeknek. Az otthon lakói nagy szeretettel fogadták játékosainkat, ezúttal is különleges karácsonyi műsorral készültek, és megmutatták, hol és hogyan élik mindennapjaikat.

„Nehéz szavakba foglalni, hogy mit érez az ember, amikor egy ilyen programon részt vesz. Egyrészt mindenképpen élményt adott a gyerekekkel való találkozás, másrészt nagyon megfogott, megérintett. Csodálatos műsorral készültek, és nagyon kedvesen fogadtak minket” – mondta Kovács István a látogatást követően.

„Örülök, hogy én képviselhettem a klubot a gyermekotthon karácsonyán, izgatottan vártam a gyerekekkel való találkozást. Rengeteg szeretetet kaptunk az itt lakóktól, és műsorral, meglepetés ajándékokkal készültek. Mindenképpen pozitív volt a mai este”összegezte élményeit Sejben Viktor.

„Nagyon boldogok voltak a gyerekek, amikor megtudták, hogy idén is érkeznek játékosok. Izgalommal várták a vendéglátást, műsorral készültek és saját kezűleg készített ajándékokat gyártottak. Lehetőségeinkhez mérten szerettük volna vendégeink szeretetét, kedvességét viszonozni, és az egész csapatnak minden jót kívánni. Székesfehérváriként büszkék vagyunk a Vidire, a csapat sikereire, és persze nagyon szurkolunk a fiúknak”nyilatkozta Deresné Tanárki Mária, a gyermekotthon igazgatója.

Szurkolóink is csatlakozhatnak felajánlásukkal a jótékonysági akcióhoz, hogy az otthon és család nélkül felnőni kénytelen gyermekek karácsonyát együtt még szebbé varázsoljuk. A VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében kihelyezett gyűjtődobozba december 20-ig helyezhetik el adományaikat.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu