FC BASEL - VIDEOTON FC

A továbbjutás lehet a tét: kísérje el kedvenceit Bázelbe!

Tekintse meg a helyszínen a Basel - Vidi Európa Liga-mérkőzést! Klubunk 4 szurkolói buszt indít a svájci városba.

Különösen fontos mérkőzés vár csapatunkra november 8-án, 21 órakor az Európa Ligában. A csoportkör felénél, három mérkőzés után hat ponttal állunk, miután az utolsó két találkozón két szenzációs győzelmet arattunk, előbb a portugál Sportingot 3-0-ra, majd a svájci Baselt 2-1-re múlva felül a Sóstói Stadion tömött lelátói előtt. A november 8-i bázeli mérkőzésnek így nem kisebb a tétje, mint az, hogy ha a fordulóban kedvezően alakulnak az eredmények, akár már a svájci városban kiharcolhatjuk a továbbjutást a csoportból. Hazai pályán már megtapasztalhattuk, Paulo Sousa vezetőedző pedig minden egyes alkalommal kihangsúlyozza, hogy milyen sokat jelent a buzdítás a játékosoknak. Legyen ott a csapattal Bázelben egy olyan meccsen, amely minden eddiginél ragyogóbb sikert hozhat az Ön szurkolásának köszönhetően is!

Segítsük minél többen a csapatot a helyszínen az újabb siker elérésében! Utazzon Ön is a Vidi által szervezett szurkolói buszokkal, ahol várhatóan jó hangulatban, gyorsan telik az idő a célig.

Buszjegyet kizárólag a VidiShopban lehet megvásárolni, október 29-én 10 órától november 5-én 17 óráig.

Ára: 20 000 forint (ez az összeg az utazás költségét foglalja magában).

A buszjegy megvásárlásához szükséges az utas neve, útlevele vagy az új, plasztik személyi igazolványa, illetve a lakhely és egy telefonszám megadása. (Ezekre az adatokra azért van szükség, mert egyrészt nemzetközi utazásnál a buszokon kötelező az utaslista, másrészt ha valaki késne az indulásnál, a szervezők el tudják érni). Jegyét csak személyesen tudja megvásárolni. Minden buszon két sofő‘r teljesí­t szolgálatot, illetve 2 fő‘s biztonsági személyzet is a szurkolók utazásának nyugalmát szolgálja majd. A buszok 44 férőhelyes, luxuskategóriás járművek, WC-vel felszereltek.

A megváltott buszjegyek nem tartalmaznak utasbiztosítást, arról minden utasnak egyénileg kell gondoskodnia! (A VidiShophoz közeli Aegonnál - Mátyás Király körút 5. - egy három napra szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 1400 forint.)

A buszok indulásának időpontja: 2012. november 7., szerda, este 21 óra.

Helyszín: Piac tér, a Munkaügyi Hivatal előtti nagy parkoló.

A tervezett útvonal: 81-es út, M1-autópálya, majd Ausztria, Németország és újra Ausztria az útirány, végül Zürich felől közelítjük meg Bázelt. A megérkezés a bázeli stadionhoz november 8-án, csütörtökön körülbelül 12-13 óra körül várható. Délután jut idő a - szabadon választott - városnézésre, amelyhez a kiváló bázeli tömegközlekedést javasoljuk szurkolóinknak.

Visszaindulás: a mérkőzés után, 23 órától. Az út során körülbelül négy óránként tartunk rövid pihenőket.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a nemzetközi utazásra való tekintettel a buszjegy vásárlásakor nyilatkozatot kell tenniük, amelyben elfogadják az utazás feltételeit.

A Videoton FC fenntartja a jogot, hogy buszonként 19-nél kevesebb jelentkező esetén a buszt nem indítja el. Reméljük, hogy nem fordul ilyen elő, de ha mégis, akkor az érintett szurkolókat telefonon tájékoztatjuk majd. A buszok feltöltése a vásárlások sorrendjében történik.

Szurkoljunk együtt a csapatnak!

Hajrá, Vidi!

Székesfehérvár polgármestere, három képviselő és klubunk támogatásának köszönhetően féláron juthat hozzá a bázeli visszavágó jegyéhez. A részletekért kattintson ide!

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek