ELLENFÉL-LES

A rendkívül veszélyes Haladás érkezik Sóstóra

Artner Tamás együttese tavaly nyolcadik lett a bajnokságban, és bár oda-vissza megvertük őket, nagyon nehéz ellenfél. 

Vasárnapi ellenfelünk 44 ponttal a nyolcadik helyen végzett az előző szezonban, inkább a bajnokság második felében ment nekik jobban, hiszen csak a tavaszi tabellát vizsgálva azt látjuk, hogy ötödikek lettek. Ellenünk viszont nem sok babér termett a zöld-fehér együttesnek, mindkét tavalyi bajnokinkat megnyertük (itthon 2-1, idegenben 1-0), sőt a Magyar Kupában is legyőztük őket (2-0). Artner Tamás csapatából inkább távoztak a nyáron, Gőcze Gergő Pécsre, Simon András a kölcsönadás után vissza Győrbe, Simon Ádám, szintén a kölcsönszerződés lejártával Palermóba (akit a legfrissebb hírek szerint újra kölcsönvehetnek), a korábbi közönségkedvenc, Kenesei Kriszián pedig Pápára. Érkezett Predrag Bosnjak a Veszprémtől, de legnagyobb erősítésük talán az, hogy úgy tűnik, az Év Felfedezettje díjjal jutalmazott Radó Andrást sikerül megtartaniuk. A fiatal tehetség a vasárnapi meccsről a haladasfc.nyugat.hu-nak adott nyilatkozatában azt mondta, a Vidi személyében az egyik legnehezebb ellenfelet fogták ki a nyitányon, viszont nem feltartott kezekkel lépnek pályára, mindent megtesznek a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A Haladás utolsó edzőmeccsét a ZTE ellen játszotta, mégpedig a következő összeállításban: Rózsa - Schimmer (Jagodics M., 60.), Fehér (Kulcsár, 70.), Devecseri (Tóth P., 46.), Bosnjak – Szakály (Simon Á., 46.), Iszlai (Németh M., 46.) – Gyurján (Rajos, 60.), Nagy G., Halmosi – Ugrai (Andorka, 46.). Guzmics Richárd, Kalász Milán és az imént említett Radó András különböző okok miatt hiányzott erről a találkozóról. A szombathelyiek gólját Gyurján szerezte.

Az utolsó héten hét edzéssel készül a vasi gárda a vasárnap 16:30-kor kezdődő ingyenes meccsre. A Sóstói Stadionba való belépés feltételeiről ide kattintva tájékozódhatnak!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek