EL

A Pancho Arénában edzett a Girondins Bordeaux

A gyakorlás előtt Jaroslav Plasil és Jocelyn Gourvennec válaszolt az újságírók kérdéseire. 

A Budai Várnegyedben megszálló Girondins de Bordeaux busza pontosan öt órakor gurult be a Pancho Arénába, a 2-1-es francia sikerrel záruló első meccs visszavágójának előnapján. A csapat és a szakmai stáb hamar berendezkedett a vendégöltözőben, a klub médiastábjának társaságában Jocelyn Gourvennec és a 103-szoros cseh válogatott Jaroslav Plasil pedig a stadion médiaterme felé vette az irányt, ahol a magyar és a francia újságírók kérdéseire válaszoltak.

Jaroslav Plasil arról beszélt, hogy kevesebb helyzetet szeretnének engedélyezni csapatunknak, hiszen veszélyes támadók vannak keretünkben, Jocelyn Gourvennec pedig azt hangsúlyozta hogy pontosabb, precízebb futballt vár el csapatától a visszavágón, valamint olyan támadójellegű fellépést, hogy végig fenyegetve érezze magát együttesünk védelme.

A közel félórás sajtótájékoztató után hat órakor kezdődött a Girondins edzése, amelynek első tizenöt percébe tudtunk belenézni – természetesen csak melegítettek a játékosok a nagy hőségben, később zárt kapuk mögött minden bizonnyal a meccs taktikája került terítékre. 

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek