ELLENFÉL-LES

A november óta veretlen Pakshoz látogatunk

Tavasszal eddig ugyanúgy 10 pontot szereztek a zöld-fehérek, ahogy mi, legyőzték a DVSC-t, az MTK-t és a Mezőkövesdet is.

A Paksi FC a tabella ötödik helyéről várja a szombati bajnokit. Az eddigi 23 forduló alatt 33 pontot gyűjtöttek, 28 gólt szereztek és 26-ot kaptak, legeredményesebb játékosuk Bartha László, aki 6-szor talált eddig az ellenfelek hálójába.

Remek sorozatban vannak Csertői Aurél tanítványai, hiszen november 26-án Diósgyőrben szenvedtek utoljára vereséget, azóta hat meccsen ötször győztek és egyszer ikszeltek. Ami még ennél is érdekesebb számunkra, hogy hazai pályán - egyedüli csapatként az NB I-ben - még nem kaptak ki ebben a szezonban, négy gőzelem mellett hét döntetlent értek el. 

Júliusban 1-1-re végződött a Paks - Vidi összecsapás, gólunkat Feczesin Róbert szerezte, majd októberben 5-1-re vertük őket Felcsúton, akkor Scsepovics kétszer, Hadzic, Géresi és Lazovics egyszer találtak be.

A Paks az elmúlt fordulóban Debrecenből hozta el a három pontot, mégpedig a következő csapattal: Molnár - Gévay, Kecskés (Hajdú), Haraszti (Koltai), Szakály, Zachán, Papp, Bertus, Szabó, Vernes (Bartha), Kulcsár.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek