MOL MAGYAR KUPA

A Monor SE lesz az ellenfelünk a kupában

A MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös kiírásában az NB III Dél-Keleti csoportjában szereplő Monor SE-vel mérkőzünk meg a legjobb 32 közé jutásért.

Hétfő kora este megtartották a 2024/2025-ös MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását, melynek során 12 NB I-es, 16 NB II-es, 24 NB III-as és 12 vármegyei osztályú csapat várta ellenfelét.

Ebben a körben az NB I-es csapatok nem kerülhettek össze egymással. Az első két fordulóval szemben itt már volt nem területi alapú csoportosítás, a 64 együttes közül csak az első osztályúak kerültek külön urnába, a többiek közül bárki kaphatott bárkit.

A Vidi ellenfele az NB III-as Monor SE lesz.

Az NB III Dél-Keleti csoportjában szereplő Pest vármegyei csapat az idei bajnokságban 4 mérkőzésből 3 győzelemmel és 1 döntetlennel a tabella második helyén áll. A MOL Magyar Kupában a Szolnok elleni 2-2 után büntetőkkel jutottak a legjobb 64 közé.

A Magyar Kupa 3. fordulójának mérkőzéseit szeptember 14-15-én rendezik, a továbbjutás továbbra is egy meccsen dől el, a párharcokban mindig az alacsonyabban rangsorolt klub a pályaválasztó.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek