ELLENFÉL-LES

A kétarcú Fradi lesz az idei utolsó vendég Sóstón

Jól kezdte a szezont a Ferencváros, de az utolsó nyolc bajnokijukon csupán hat pontot szereztek, múlt héten pedig menesztették az eddigi vezetőedzőt, Ricardo Monizt.

Vasárnap 16.30-kor a Ferencváros ellen játsszuk utolsó mérkőzésünket ebben az évben. A zöld-fehérek kiválóan kezdték a szezont, az első nyolc fordulóban hatszor nyertek és csupán a Vidi és a DVSC tudott nyerni a fővárosi zöld-fehérek ellen. A 8. forduló után - egy ponttal lemaradva tőlünk - a 2. helyen álltak a tabellán. Ezt követően azonban egy meredek lejtőn indult el a Fradi, melyben nyilván Adams tragédiája is közrejátszott, de, hogy ezen kívül is voltak problémák a csapat háza táján, azt jól jelzi, hogy a múlt héten szerződést bontott a klub vezetése Ricardo Moniz vezetőedzővel (helyét pedig ideiglenesen Máté Csaba, eddigi pályaedző vette át). A kilencedik és a tizenhatodik forduló között, a megszerezhető 24 bajnoki pontból csupán hatot gyűjtöttek be Bödéék, így a vasárnapi szezonzáró rangadó előtt csak a hetedik pozíciót foglalják el a tabellán. Hét közben búcsúztak a Magyar Kupa küzdelmeitől is, ráadásul pont az ősi rivális Újpest ejtette ki őket.

Az eddigi 16 meccsből hetet nyertek meg, háromszor játszottak döntetlent és hatszor vereséget szenvedtek, ugyanannyi gól rúgtak, ahányat kaptak, 24-et. Legeredményesebb játékosuk Böde Dániel, aki 8 gólt szerzett eddig a bajnokságban, a második Holman Dávid és Julian Jenner 3-3 találattal.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek